![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Pytanie kieruję do wszystkich, którzy cokolwiek mogą na ten temat powiedzieć. Chciałbym, żeby powstało niejakie kompendium wiedzy praktycznej o magicznych broniach i przedmiotach. Zaczęło się od tego, że kiedyśkupiłem vampire shield. Zadowolony poleciałem od razu jąprzetestować. Może to głupie, ale wydało mi się, że "ukradła" minoskowi ździebko życia. Zdziwiony, zwracałem na to potem baczną uwagę, ale sam jush nie wiem, czy mi się to zdawało. Jak sami doskonale wiecie, jest sporo magicznych itemków z różnymi ciekawymi dopiskami, może coś jednak one dają, oprócz zwykłych właściwości. Tylko proszę o niepisanie kawałkow typu: "słyszałem, że blue robe ogranicza wykradanie many..." Chodzi mi o rzetelną, praktyczną informację. Z góry dzięki za odpowiedzi.....
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Te przedmioty nic nie daja.
Fs nie podpala. Poison dagger nie zatrowa itp.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() chyba ci się zdawało, bo jak walisz z dwóch tarcz lub masz tarcze a drugą rękę pustą to walisz z fista, ja raz poszedłem z dwoma tarczami na wolfy, a po chwili ujrzałem napis "You advanced in fist fighting"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Tu Tam Wszedzie i Nigdzie
Imię: Piro The Mocny
Profesja: Knight
Świat: Rubera
Poziom: 20
Skille: 47/45
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() hm...z tego co zauwazyłem to Fire Sword daje wiatła...ale mniej niz Utevo Lux czy Torch
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Lodz
![]() |
![]() Te wszystkie rzeczy z dopiskami........magic plate armor,vampire shield,bright sword,fire sword,fire axe itp itd te dopiski typu : its a magic flame albo dark powers enchant this shield......zobacz na statsy tych rzeczy to właśnie te dopiski reprezentują magię która daje im takie statsy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Merisquendi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
|
![]() Skull Staff tez lekko swieci, rzuc na ziemie w nocy, to sie przekonasz
![]() <btw. jak masz go na sobie to tez lekko sie swiecisz, chociaz na twoim cliencie nie widac roznicy, to inni ja widza> |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() Dobre ale niestety to nic nie daje. Blue robe nie broni przed magią, FS co prawda jak ktoś wcześniej pisał nie podpala ale tak samo jak FA świecą w ciemności a scollsatfowi świecą sie oczy. Jest jeden wyjątek. Są nim BOH'y które jak sama nazwa wskazuje przyśpieszają chodzenie są też soft bots dzięki którym można ponoć po wodzie chodzić ale nie są dostępne dla nikogo i to wszystko na temat mgicznych przedmiotów są tylko BOH i rożne tam amulety, pierścienie i inne tkie tam bzdety
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() Temat "BoH a Soft Bootsy" był już wałkowany, doczytaj sobie, pojmij swój błąd a potem zedytuj posta
![]() Kiedyś zdawało mi się że rzeczy z rodziny "dark" mają pewną ciekawą właściwość, w sumie przeprowadziłem dużo testów i nadal nie jestem pewien... Ale fakt faktem - te dopiski to raczej RPGowa otoczka. Pozdrawiam.