|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Nikt ważny
|
![]() Cytuj:
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Hmm... Też mi sie to wydaje dziwne... 725 uzytkowników?? To jest dziwne. Zaakceptowałbym jeszcze liczbę 72, 75... ale 725? Chociaż mooooże... ale to naprawdę wydaje mi się mało prawdopodobne :/
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() to nie jest prawdziwy rekord ( forum sie zpsulo wtedy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() te 429 to też był błąd
![]() Prawdziwy rekord to chyba 94 użytkowników, i padł on, gdy wszystkie serwery tibii leżały po hacku.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2003
|
![]() @Matkus
Nom pamietam te dni, wtedy pierwszy raz na te forum wszedlem i to byl wrzesien 2003, zaczynalem dopiero w tibie grac. Wczesniej wyjechalem na wycieczke, a gdy wrocilem zonk, servery tibi schakowali i zostalo tylko oczekiwanie na ponowne otwarcie serverow. Przez 2-3 dni siedzialem na forum i czytalem posty, kiedy to wrescie tibie odpala ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ale jaka jest przyczyna tego błędu?? CO go powoduje?? CZemu to tak wyskakuje?? I czemu ja tak rymuje??
![]() A tak w ogóle to czemu ten błąd jest i czy zostanie kiedyś ten rekord odwzorowany z prawdziwą ilością luda??
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Wlasnie, a czy nie daloby sie wyzerowac rekordu i zaczac tluc na nowo, zeby byl prawdziwy rekord, bo te 725 to chyba nie predko pobijemy
![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
|
![]() Jeżeli w ogóle pobijemy, bo czasami nie mogłem dostać się na forum Tibii.pl - wyskakiwały mi jakieś błędy w deseń" Too many users online" i baza się cosik jeb***. Nie wiem, czy to wina z mojej strony, czy ze strony tibia.pl... ?(
![]() |
#9 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Wątpie zeby twojej bo mi tez czasmi to wyskakuje
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Nikt ważny
|
![]() Godzina 1:45 i takie coś:
Cytuj:
lilka minut puźniej..... Cytuj:
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Czy na to jest jakiś wzór?? ![]() liczba gośc do kwadratu + 14k50 ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Hehe, właśnie to zauważyłem i tu wpadłem
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Heh, a teraz mamy rekord 818, czy cos takiego ("ustanowiony" dzisiaj). Rekord czy pomylka? I ostatnio jakos strasznie duzo gosci sie pojawialo (raz widzialem 20 uzytkownikow i 200 gosci
![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() W tej chwili jest 3 użytkownik(ów) oraz 233 gość(ci) przeglądających fora.
oj psuje sie licznik forum, psuje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Idziemy jak burza! Mamy juz rekord 1910
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Fajny temat do nabijania postwo co nie?
Jakby tak kazdy powiedzial ile widzial uzytkow na forum to by sie z pewnoscia spaliło.
![]() |
#17 | |
Nikt ważny
|
![]() Tylko mnie nie zabijcie za odswieżenie tego topica
![]() Cytuj:
![]() ![]() no ale do rzeczy.... 5k to okrągła liczba... jakaś impreza z tej okacji ![]() ![]() ![]() No i Gratz dla "szefostwa" ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
eX Moderator
|
![]() Ja też się kiedyś dziwiłem, kiedy było ok 2000 zarejestrowanych użytkowników. A tak po prawdzie to tylko jakieś 90% wtedy nie miało napisanego żadnego posta... Teraz aż mi się nie chce patrzeć... Ale niektórzy zakładają konto automatycznie. Widzą, że jest możliwość to się rejestrują. Poza tym jak jesteś zarejestrowany, to pokazują Ci się tematy gdzie są nowe posty itd...
Ale tibia.pl się rozrasta czyż nie? ![]()
![]() |
#19 | |
Nikt ważny
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |