|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Fallen Angel
|
![]() Bo kasowane są tylko0 głupie posty. Jak sie nie podoba to faktycznie, idź na tibia.xx.pl tam siedza same newbie z tibiagg
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() JEZU PAWELEK NIE ROB TEGO PLX PLX PLX!!!
...na to liczysz? Stary...W ciagu kilku ostatnich dni zobaczylem gdzies 3 twoje posty. Debilne jak jasny gwint. Chyba w 2 z nich zaproponowales odejscie z forum. Teraz, najwyrazniej niezaodowolony brakiem odpowiedzi, zakladasz taki temat. Udajesz, ze cie to wali, mowisz 'i tak sie tym nikt nie przejmie blablabla' a w duszy liczysz 'oby ktos sie jednak rpzejal ach mzoe sie pojawi 10 postow zebym nie odchodzil aaaa i wtedy wspanialomyslnie oznajmie ze zostaje, ale bedzie fajnie!!!' Ech a idz, o 1 cepa mniej...Nie no sorry ale na serio w ostatnim czasie twoje posty kwalifikowaly sie do kategorii 'Best noob 2004'...Idz se na xx.pl bo tam chocby twoj post wygladal "Jeee tancze czacze bo lubie mambe a Tibia to gupia gra siualalalala ale mi sie rymlo bum bum frymblo iii mi sie zas rymlo ale ze mnie poeta, jak w DBGT Gogeta, kolejny rym hehehe" to i tak go nie skasuja i jeszcze ci dadza pochwale... No to zegnamy... ![]()
![]() |
#4 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Jeeezzzzuuuuuusssss Maaaaarrrrriaaaaa Odkryłeś nasz sekret!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak, usuwamy posty, by moderatorzy mieli jak najwięcej!!! Powiem wiecej! Kradniemy userom posty, a potem ich banujemy, by nie mogli wygadać!!!!!1 Odkryłeś nasz sekret ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Trzymajcie mnie bo zaraz popelnie samobojstwo z tego powodu...
ROTLF + gleba Naprawde nie bedzie cie nam szkoda, bo patrzac na ten teamt widze ze zalezy tylko tobie na cyferce pod nickiem... Tacy uzytkownicy nie sa nam potrzebni, a twoje posty sa usuwane bo sa bez sensu! Ciekawe ile masz lat... ja bym obstawial na okolo 12... a wiec: [ALIGN=center]Idz se w cholere![/ALIGN] Edit: Hahaha Dobo owned! [20:35:28] <Dobo> ohhhh pawelku, nie odchodz, byles super userem , twotrzyles klimat tego forum, to forum juz nie bedzie tak fajne bez Ciebie, bedziemy starsznie tesknic i czekac na twoj powrot, a wtedy dostaniesz admina... PROSIMY, BLAGAMY, NIE ODCHODZ!!! ![]() Edit2: Musialem to napisac... Pawelek... gratz posta na w tym temacie, zawsze jestes jeden post do przodu!!! Tak trzymaj!!!
![]() |
#6 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() No i sie wydalo.... Ja to mam progsa ktory kasuje posty ludzia. Tutaj go pokaze(w TP):
----CUT----- Program kasator; uses crt; posty, user : integer Begin for posty>100 do; delete from posty>100 to posty<90; make topic('Wystapil dziwny problem na forum i usunelo pare postow'); end. ----CUT----- oczywiscie jest to moje dzielo i prosze go nigdzie indziej nie uzywac. Ilosc postow nie znaczy o osobie, tak samo lvl nie znaczy jak sie zna na tibii(najlepszy przyklad GMy ciagle maja 2lvl 8) ). To jakosc swiadczy o was! P.S. Tak wiem ze ten progs jest zle napisany... powino byc "for posty>50 do" :rolleyes: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() A kogo obchodzą posty ? Burn in the hell plx.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() buahaha
idz se na tibia.xx.pl, tam jest poziom w ktory sie wpasujesz idealnie. ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2004
|
![]() Tutaj na Tibia.pl nie obchodzi nikogo o posty tylko chodzi żeby jednemu drugiemu pomagał rozwiązywali problemy albo się czegoś dowiedzieć i wtedy nie musisz latać po kumplach żeby się cos dowiedzieć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() LOL
topic glupi ale jebne sobie posta przy okazji Bede mial szybciej hmmka ^^ hahahahahah ![]() Ja tam moge miec nawet blanka i takm sie nie pogniewam;p Pozdro
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() See The Power Of PawelektheNOOB!
Piwo dla ciebie stary, jestes najbardziej nienormalnym gosciem ktory potrafi obslugiwac komp do tego stopnia zeby sie zapisac na forum... GRATULACJE!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po prostu pokazales swoja sile...Pokazales nam Ciemna Strone Forum...W skrocie:CSF(czytaj:NOOBSTWO ![]() Apel do modkow-skasujcie ten temat bo sie zmienilk w bezsensowna nabijalnie postow...A pzoa tym Pawelek nabija w nim cos, co nawet postami nie jest...Wiec zanim nam sie obnizy do reszty poziom foprumowiczow, lepiej ten temat zmazac ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
![]() |
![]() Nie no widzialem kilka postow pawelka the jakistam i no nie jestem pod wrazeniem bo w zadnym na temat nie pisal chociaz ja pewnie nie lepszy jestem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() ...::: n00bz p0w3r :::...
![]() |