|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: 30cm od Monitora
Imię: Zaforin Dret
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 66/33
Poziom mag.: 13
|
![]() Mam pytanie co tak naprawde podoba wam się w Tibi???
Jeśli chodzi o mnie to podoba mi się najbardziej to, że moge przeżyć przygody z moich snów z kolegami, mogę prowadzic wirtualne życie itp. i nie ma tu czegoś takiego jak Save Game. Zawsze jest ryzyko śmierci i utraty czegoś. To mi się w Tibi podoba ta adrenalina kiedy poraz pierwszy bije draga solo ![]() Zapraszam do pisania swoich opini. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: W twojej kieszeni. Z Desertem Eagle :-). Postów:100
Stan: Aktywny gracz
|
![]() W Tibi mi się nic nie podoba... krótko mówiąc zeszła na psy...
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wielki Mati
Profesja: Knight
Gildia: Gildia sprawiedliwych
Świat: Arcania
Poziom: 29
|
![]() w tibi podoba mi sie swietna grywalnosc. Najlepsza gra online w jaka gralem (noo ... i moze jeszcze CS) a nie podoba mi sie w niej hACKOwANIE, KRADZIEŻE, OSZUSTWA ! czy nie mozna grac uczcciwie ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... podoba mi sie to , jak super zaawansowana technologia gry niepozwala graczom na używanie makro , botów i innych dopingów ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To już innych marzeń nie masz, niż zabijanie draga z kumplami? ![]() Top: W Tibi nie ma fajnych rzeczy, przynajmniej ja takich nie zauważyłem...
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... łepek ma ciekawe sny , pewnie tylko w tibie grał w życiu i takie są skutki ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Witcher
|
![]() Mi się podoba gildia, wspólne rozmowy na game chacie, organizowanie spotkań naszej małej wirtualnej społeczności .. gracze często sami starają się urozmaicać rozgrywkę tworząc swoje questy i zapraszając co ich wykonywania innych ..
Co do grafiki .. moim zdaniem ona nie jest najważniejsza w tej grze i nigdy nie była .. dla mnie liczą się ludzie. Troszkę już w tą grę gram .. troszkę już osiągnąłem .. i szczerze troszkę już nie mam ochoty na dalsze expienie. Czasem mam ochotę skończyć z tą grą ale tym co mnie trzyma najbardziej są moi kumple z gry ![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ kaczi
Kaczi jak by to powiedzieć to była taka przenośnia. Posiadam też inne sny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() jedyny + tibi to zajefajna grywalnosc a reszta jest do dupy ...
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cholernie wciaga, grywalnosc na wysokim poziomie, niby cud miod.. ale jednak tak nie jest. Odnosze wrazenie, ze wiekszosc ludzi NIE chce, ale gra.. takie ot, uzaleznienie.
"Tibia to shit, ale oderwac sie nie moge.." Smutne, ale prawdziwe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Sam niewiem coto jest.Ale jest czymś naprawdę fajnym xD Niby grafika alla Pegazus.Niema dźwięku...Ale klimat...Adrenalina.Przygody.Przyjaźń.Honor.Odwaga .Waleczność.Hardcore.
Miłość.Wojny.Bitwy.Agresja.Wyzycie się.Rozczarowania.Przykre niespodzianki...Eeee..nie zapędziłem się?! Robią swoje ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: tu i tam
Profesja: Sorcerer
Świat: Berylia
|
![]() Mi sie podoba to ze na scenariusz tej gry maja wpływ sami gracze co powoduje ze gra nie jest monotonna, co prawda po ostatnich update'ach nie jest juz tak nieprzewidywalna ale wciąż ta gra jest ciekawa. Po za tym sam fakt możliwości gry z ludzmi z calego swiata tworzy ciekawy kontrast, bo każdy jest inny i stawia sobie tutaj inne cele, no i oczywiście Tibia to jedna wielka "niekończąca się opowieść".
to chyba by było na tyle. ![]() pozdro...
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Płock
Stan: Na emeryturze
Imię: Bubble
Świat: Astera
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Piszecie bardzo ciekawe odpowiedzi
![]() Prosił bym o więcej ![]() P.S Odświerzenie tematu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() "CRTL + L"..
To najlepsze co wymyślono. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
mi się w tibii nic nie podoba... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() A ja lubie zdobywać szacunek
![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() kichakichakicha
kichakichakicha Ostatnio edytowany przez Karrith - 03-02-2012 o 11:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Pl
Profesja: Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 50+
Skille: 15/24
Poziom mag.: 52
|
![]() [quote=Kajulec]Cholernie wciaga, grywalnosc na wysokim poziomie, niby cud miod.. ale jednak tak nie jest. Odnosze wrazenie, ze wiekszosc ludzi NIE chce, ale gra.. takie ot, uzaleznienie.
Masz racje ja tez nie chce grac a gram ![]() ![]() Ale co tam cos czeba robic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() Tibia jest super, bardzo wciąga. szkoda ze słaba grafa i ze są w niej nooby i hackerzy
![]() |
![]() |
![]() |