|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Barad dur
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dark lord sauron
Profesja: Sorcerer
Gildia: Goblins of moria
Świat: Galana \m/
Poziom: <?>
|
![]() Mam pytanie czy na galanie warto sie jeszcze rejestrować ?. bo słysze że nic się tam nie dzieje, polacy nie mają szans na kontrole? a 2 pytanie to jeśli nie ten świat to jaki polecacie ( Jeśli jestem spragniony mocnych wrażeń na tibi
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() No cóż niestety ... polacy nie maja szans ponieważ 2-ch najwyzszych lvl`i to szwedzi, a jezeli chodzi o to ze sie nic nie dzieje to sie mylisz. Ostatnio była wojna Swe vs Swe wygrali Swe
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Czy ja wiem faktycznie Galana z całą pewnością nie należy do Polaków (Konda Atnaz Yahel Oen Veccia kiedyś Jehaiew-chyba jakoś tak się to pisze
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Grałem na tym servku i nie powiedziałbym że to serv jak karzdy inny, gadałem z kumplem po polsku i przyszło 2 swedków
![]() ![]() PS. radze tam nie gadać po polsku. :/ |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Imię: Jastr
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() No nie wiem musiałeś mieć strasznego pecha ja tam zarówno po polsku jak i po angielsku rozmawiałem i nigdy za to nie oberwałem. Jedyne pk jakie zaliczyłem to na ammo camp od palla(polaka) oczywiście random pk dla run na trolach przez 2 ... a jak polaków też dla run. I było jeszcze pare oczywiście też dla run narodowości już nie pamiętam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem Galana to dobry świat.gram tam długo i nie mam problemów z pk
![]() ![]() ![]() PS:Mam tam dużo kumpli, Więc jest mi łatwiej. Ale ludzie też są tam mili(jak mialem 8lvl dali mi brass seta ![]() Ostatnio edytowany przez Alekanusek - 22-12-2005 o 20:29. Powód: Zapomniałem o najważniejszym |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Chcesz mocnych wrażeń? Inferna zaprasza. Tam się zabawisz na całego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
|
![]() Zapraszam na Nebule poalcy kontrolują jak narazie Server choc Swe nadal walczy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Najbardziej odradzam Morgany
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() polecam galane. mialem tam 72 lvl ale sprzedalem chara. bylo to dobre 10 miesiecy temu. teraz ogromnie zaluje :S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() Żałuj Szkodi, żałuj. Zrób nową postać i pograj.
Tak czytam te wszystkie posty i ludzie opisuja galane jak by to byl tylko szwedzki serwer... a wcale tak nie jest. Po pierwsze już dawno skonczylo sie tępienie polaków. Wszyscy tutaj gramy w zgodzie i swe i pol i inni też. Wiadomo, że zawsze są jakieś konflikty ale to już indywidualne tylko i wyłącznie. Teraz jest mała wojna znowu (według mnie zupełnie bezsensu), Icarus wypowiedział wojne Patriots... No ale to znowu swe vs swe, czyli po wojnie znowu bedzie ich mniej, a pozatym ci co grają to grają mało. Zresztą mi osobiście obecność graczy ze szwecji na galanie nie przeszkadza, większość jest naprawde spoko. Więc śmiem twierdzić, że na Galanie nadal jest warto grać i że jest to wmiare spokojny i dobry serwer (wkońcu po tylu wojnach). ZAPRASZAM DO GRANIA ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 150
|
![]() @up taaaa po tylu wojanch jakie o galanie slyszalem....ale na saphirze jest lepiej....narasta konflikt dwoch gildi przeciwko jednej i powiem wam tyle, ze oni bija tylko siebie...oglolnie pk niema duzo (przynajmniej nie spotkalem) a jak nabijecie lvl to mozna wybrac albo sie bawic w huncenie i bycie hunconym na wojnie albo spokojna gre i nie wlazenie w droge innym
![]() ![]() Cya |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
|
![]() Ja tobie polecam bardzo stary serwer jakim jest Nova.
Stary serwer: Minusy: -Nigdy się nie wybijesz -Są duże kolejki -Zatłoczone expowiska Plusy: -Bardzo tanie eq -Łatwo się wzbogacisz na produkcji runów/strzal/boltów -Można fajnego protektora znaleść -Dużo fajnych i też mniej polaków ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
@catrishia : szkodi choc stracil 12 lvli to ciagle jest moj ;] tylko gdybym mial jakiegos ghoulmakera to ruszam ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hail szkodi
![]() @topic graj na galanie to fajny serwer @ryba to nie jest serwer pa a ze masz slabe pvp to nie moja wina ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Galana przebija klimatem kazdy inny server, na ktorym bylem. Napewno dobrze Ci zrobi powrot, wiec jezeli potrzebujesz ghoulmakera to call me - nickname chara masz w profilu.
Ah... no I Co2 ma aktualnie otwarta rekrutacje, wiec gildie mozna by zalatwic powiedzmy od reki. ![]() |
![]() |
![]() |