|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2004
|
![]() News #1
Od pewnego czasu wielu uzytkowników skarży się na 30 minutowy "ban" IP (Your ip number is blocked for 30 minutes ). Powstało wiele plotek, jakoby była to nowa kara za używanie MC Niestety tak nie jest Co się tak naprawde stało? Ano jest to nowe zabezpieczenie konta. Jeśli złe hasło było wpisywane za często - automatycznie konto zostanie zablokowane na 30 minut (co w praktyce oznacza troche więcej ). Nie pozostaje nic innego, jak tylko odczekać. Przez ten czas dobrze jest się zastanowić, kto i dlaczego wpisuje złe hasła? Jeśli to nie prawowity właściciel konta, można się obawiać, że ktoś ("hacker") znając nasz numer, próbuje odgadnąć nasze hasło. Dobrze jest przeczytać Porady na temat bezpieczeństwa konta by lepiej je zabezpieczyć. Jeśli jednak ów blokada jest naszą winą, bo bezskutecznie próbowaliśmy odgadnąć zapomniane hasło - lepiej jest skorzystać z Panelu do odzyskiwania hasła. To jest nie prawda ponieważ nagle wszystkich nie hakują naprzykład ja chce w domu zalogować to od czasu do czasu zaloguje się a pójde na caffe za każdym razem się zaloguje i to jest dziwne a ci Cipsof są je****** na maxa dosyć że mam pacca powinien zalogować się odrazu to jescze każą czekać żeby się zalogiwac za co ja płace im żeby jescze czekać ?? ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
|
![]() ~TO dlaczego ja dostałem bana na IP a nie hakeer??
|
![]() |
![]() |
#3 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Po pierwsze - czytajcie ze zrozumieniem
![]() Po drugie - dalsza część mojego posta ![]() |
![]() |