|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() Otóz chciałem wam opowiedzieć pewną Historie zaczynając gre którą podpowiedział mi kolega pierwsze kilka dni nie chcialo mi sie jej wlączyc, kilka dni pozniej z nudó uruchomilem sprzęt i poszedłem tłuc jakies szczóry zrobiłem tym sposobem 8 lvl który potrzebował na to tydzień ;]. Moje umiejętności w grze zaczynały sie rozwijac poznałem wielu kolegów na serverze i doszedłem az do maina. pierwszy dzien gry tam nie wiedziałem co mam zrobic, znalazłem sie w jakims miejscu i poszedłem do góry kiedrując sie w prawo.. doszedłem do AB'dendriel wtedy nie wiedzialem nawet co to jest. Kolega ze szkoły powiedział mi ze tez gra w tibie ale na innym serverze. No to zostawiłem tego chara i poszedłem w ślady kumpla, znowu zaczolem tłuc raty i dobijac lvl.. zrobilem 8 lvl i kolega powiedzial abym kupil czar utevo lux.. zrobiłem tak i nabiłem 16 lvl na tym swiecie. Zostałem okradziony kilka razy, hacknięty i odechcialo mi sie grac. Moj następny kolega powiedzial ze gra na innym znowu swiecie to nie chcialo mi sie robic postaci ale pewnego dnia z nudów zrobilem w 3 dni 8 lvl bardzo sie zaskoczyłem. otóz wchodząc do depo na samą góre znalazłem w skrzynce 40 k - Skull Staffa - C shielda - T shielda - BOhy i wiele wiele innych duzo wartoscioeych rzeczy. Patrząc na to wszystko podnieciłem sie widząc skull staffa bo tylko tą jedna rzaecz dobrze znałem. Z serca dalem kolegowi troche mojego znaleziska. Patrząc na tibia.org.pl oglądałem jakie mam rzeczy az doszedłem do BOHÓW, widzialem ze mają 0 obrony to chcialem je wyzucic i polozylem na ziemi obok smietnika. NIkogo wtedy nie bylo przy tym na szczescie i wziolem je aby miec w depo tak dla wizerunku. wtedy poznalem 60+ lvl który byl kumplem z Rl mojego kumpla z RL
![]() Napisałem to dla tych którzy zaczynają gre w Tibie jest to gra dla dorosłych osob ktozry nie mają co robic w domu a nie dla was którzy chodzicie do szkoły i przez głupią gre macie zawalac sobie stopnie. Popełniacie wielki błąd dobijecie do duzego lvl'a i dostaniecie bana za pisanie po polsku na Trade i bedziecie sie zalamywac. Poc ow am to jest tyle gier fajnych a tibia to narkotyk wieć odradzam GRY W TIBIE ci co juz w nia grają to wiedzą jak trudno jest sie od niej uwolnic... WSZELKIE BŁĘDY ORTOGRAFICZNE ITD. POPEŁNIŁEM TO SORKI ALE PISAŁEM TO Z SERCA A NIE Z WORDA ;] Przemyślcie swoje dalsze zycie na RL a nie w Tibii.. Narka ! Ostatnio edytowany przez cropp - 28-12-2005 o 02:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() :/ no fajna historia ale zrobiłes bland sprzedajac koledze 51najta ale coz tak to bywa...A pozatym to nie przez tibie mamy tak jakby uzalezenienia albo cos...to iwyloncznie nasza wina ze nie dbamy o to co najważniejsze.... a pozatym urzekła mnie twoja historia
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() zdaza sie ... ale nieda sie zucic z 100 razy probowalem po dedach , hackach itd. ale niemoglem poprostu tibia to tibia niema innej tkaiej gry ^^
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Nie prawda. Tibia to nie gra dla "dorosłych", tylko dla tych którzy znają umiar, a tego niektórzy dorośli nie znają. Ciekawa historia, przynajmniej wyciągnąłeś z niej morał. Może wrócisz? Też mówiłem "nigdy więcej", ale i tak gram. Z tym że ja nie zawaliłem szkoły (nie do końca xD).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łuków
Stan: Niegrający
Imię: Sosen druid
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 41
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Tibii nie konczy sie na siłe pograj jeszcze troche nie nałogowa , skoncz grac kiedy Ci sie znudzi.... inaczej bedziesz caly czas wracal
![]() |
![]() |
![]() |