|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin
|
![]() Witajcie widzę, że wszystkim się podobają moje ss
![]() No ale zamieszczam te ss bo mnie kumple poprosili i tak pewnie usłyszę "gdybym cię zobaczył skończył bym z tibią na zawsze albo zmienił świat, "sski sux po co wogóle je zamieszczasz ?? " etc. no ale trudno będę musiał to czytać =/ No to zaczynajmy =/ Nasza ekipa w drodze ![]() ![]() 1 drag niezbyt go polubiłem ![]() ![]() moje sd ![]() Przed ... ![]() Po ... (downgraded ![]() ![]() Po błądziłem bo pieszy raz byłem tam na dragah i trafiłem na inny resp draga mało brakowało i bym 2 deda zaliczył ![]() ![]() Niech spoczywa w pokoju ![]() cdn.
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Fajne SS'y, szqda, że zaliczyłeś Deadka
![]()
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszyscy w kąpleci (chyba zapomnialem dodac paru żeczy na wstępie
![]() Pilanin (knight 24 lvl) Wiet (ja mag 25 (podczas huntu spadl na 24 i pozniej odrobiony znowu na 25 ) Hard Phoenix (pall 24 lvl w trakcie dostal 25) ![]() Podzial expa ![]() ![]() Nastepny podzial expa ![]() moj hmm (dla zabicie czasu ![]() ![]()
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tera hmm w draga
![]() I expa za niego ![]() Moje dedy (razem z dzisiejszym) ![]() Sd w draga ![]() Exp za draga ![]() ![]() hity ![]() exp za niego (phoenix dostał 400+ ![]() ![]() Adv lvlu phoenixa ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm
![]() Pożegnalny hit w tego draga ![]() exp za niego (bloker dostał 50+ ![]() ![]() f wave ![]() exp ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Kolejna porcja łądnych SS'ów. Grazt adv lev Phoenixowi
![]()
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm
![]() ![]() ![]() i exp ![]() loot i nasz eq (jeszcze potem huntowaliśmy 1h i wróciliśmy ![]() ![]() drag na red hp ![]() Tutaj hmmn ponieważ dziś konstytucja 3 maja zaśpiewaliśmy hymn pilanin jak zwykle coś pokręcił :> ![]() wnerwieni na 102 drag znowu zwiał w te ognie ![]() ![]() i exp za niego ![]() ![]() następny drag padł ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Sski sux po co wogóle je zamieszczasz!!??
Żartuję!!! ![]() Fajne SS i gratz Blue Robe!!!!!!! Fajnie, że dużo ich!!!!!!! Oby tak dalej!!!!!
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wie ktoś może co jest za tymi pf jakiś quest czy co prosił bym o odpowiedz
![]() ![]() drag znów dostał z mojego hmmka ![]() ![]() Puścił f wave (tym razem przeżyłem ![]() ![]() Znowu suka tam uciekła :> ![]() exp ![]() no i odrobiony lvl ![]() ![]() THE END ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2004
![]() |
![]() swietne ujecia, z odrobina humoru, jakosc tez idealna
( dzieki tibi gg ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Twoje ss'ki Wiet zawsze i będą dobre. I nie mów ze są sux bo to nie prawda ty stawiasz zdjęcia a my oceniamy.
I o to chodzi móglbys nagrać film z swoich huntów ciekawe jak to by wygładało ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2004
|
![]() no no no .. bardzo ładne fotki ... z gory przepraszam jakbym jakies pomylki mial ... bo 1 raz korzystam z forum
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
Lokacja: szszszszsz.....
![]() |
![]() dużo, fajnych ss'ów, czego chcieć wiecej
![]() ja juz nie moge sie doczekac gdy moj kumpel bedzie mógł blokować dragi ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Tam nic nie ma. Normalna droga tak jak na dole. Na drodze są rózne orki roty spidery itd. Pozdrawiam!~ |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Wiet Ty masz talent do ss. Wszytsko co Twoje ogladalem bylo super!!!!! Oby tak dalej!
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() z humorem...? To normalka w naszej powalonej gildii ;]
My w ogole jestesmy niezli jak sie zbierzemy ekipa;] hyhyhy loocik przecietny wieciu;] ,moglbys sie o drag shielda postarac ;] ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() Screeny jak screeny mogą być.
Ale fajnie że jeste z kolega na jednym ![]() Gdybyście zostali jeszcze troche to byście zaznali jeszcze większej przygody która nie była zadobra ale ok |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2004
|
![]() potężna porcja Ssków i Gratz .. spoko Focie z Drobnym Akcentem Kabaretowym <lol>
![]()
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() niezla wyprawa to teraz na cos mocniejszego moze dl jakis
![]() ![]() ![]()