|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Prosze o pomoc gram w tibie 1 raz i zdobylem 8 lvl i przeszlem na to mine(czy jak to sie zwie)i spotkalem jakiegos kolesia ktory sie mnie spytal czy chce jego zeczy b mu sie znudzila gra to powiedzialem ze chce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2005
|
![]() Słuchaj to wyłącznie twoja wina bo kazdy gracz w tibie nawet jesli gra 1 raz to nie pokazuje rzeczy na otwartym terenie....ale niestety jak jestes naiwny to bedzie tracil wszystko co masz. Bye
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2005
Lokacja: Wrocek
Stan: Aktywny gracz
Imię: Markuzenioo
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 14
Skille: 51/50
Poziom mag.: 2
|
![]() Człowieku!!!!!!!!!!!!!! Koleś rzucił na itemki rune fire field, a potem użył rune destroy field i po twoich itemkach. Mam nadziej, że to cie czegoś nauczyło!!!!!!!
Bye Celesta ![]() Ostatnio edytowany przez Marczyk19 - 30-12-2005 o 18:00. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Newbie... ;] kazdy tak zaczyna
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Konoha Vilage!
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Trimera
|
![]() @topic to wyłącznie twoja wina że je straciłeś ja mam zbędne eq na Celeście ale "coś za coś"
![]() @up niedokońca się z tobą zgodzę bo niektórzy newbie mają troche rozumu i ufają tylko kumplom ![]() @2up no brawo !!! Kolumb to przytobie pikuś ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Lydia Davemport
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 107
Poziom mag.: 73
|
![]() Niestety nie podales swojego Nicku w grze, dlatego nie moge wyslac Ci parcela z jakims stuffem. Skontaktuj sie ze mna na Celescie (Lydia Davemport) a bardzo chetnie Ci pomoge
![]() Lydia |
![]() |