|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Project Warloria
Świat: Valoria
Poziom: 45+
Skille: dist 73
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Mam problem z lagami, mianowicie od kilku dni cały czas mam freezy.
![]() 30ms 69ms 110ms Upłynął limit czasu żądania. 26ms 58ms Upłynął limit czasu żądania. Myślę że to jednak jest coś z kompem a nie siecią. Jeśli ktoś coś o tym wie proszę o szybką pomoc!
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Pytaj admina (nie, nie droma, admina swojej sieci) , tez tak mialem to przyjechal z laptopem i sprawdzal czy to wina mojego kompa czy sieci, wkoncu okazalo sie ze mi sie karta sieciowa zdupcyla i trzeba bylo wymienic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bingo!
Karta sieciowa. Ta wyrzuc przez okno, a kup nowa. Mam identyczny problem od ponad 2 lat. Okazalo sie, ze moja "Made in Taiwan" jest zepsuta.. niestety jeszcze nie mam nowej. Jestem pewien, ze to wina karty sieciowej, poniewaz komputer mam nowy, a providera zmienilem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Project Warloria
Świat: Valoria
Poziom: 45+
Skille: dist 73
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() A około ile kosztuje nowa?
Napewno nie da się coś z tym zrobić? To stary komp i niechce w nim nic ruszać bo sie rozleci ![]()
![]() |
#6 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Karty sieciowe tanie, za 30 zl chyba kupisz, moj admin mi za darmo wymienil, zapytaj czy u was jest tak samo, a na nast raz chyba lepiej pierw sie z administratorem sieci skontaktowac a nie nas o pomoc prosic?
|
![]() |
![]() |