|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2005
Lokacja: Lidzbark Warmiński rox
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Aurea rox
Poziom: 9
Skille: 45/40
Poziom mag.: 2
|
![]() Ostatnio pod depo w Ab Coronel madueira (czy jakos tak) i jeszcze kilku br zrobilo sobie pole bitwy. Podchodzil do kazdego i pytali sie pl.Jeśli ktos odpowiedzial ze jest pl to go zabili
![]() Czyżby koniec etelka oznaczal koniec polakow na pythera?? Bo praktycznie nie ma nikogo kto mogl by sie przeciwstawic hordzie br napalonych na zabijanie polaków -.- |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Dębica
Imię: Lord pepuska
Profesja: Sorcerer
Gildia: Strong Mam of The Revolution
Świat: Galana
Poziom: 24
Skille: SeCrEt
Poziom mag.: 32
|
![]() Karzde państwo rzadzi serweremn jakims br rządzi pythera. Jak chcą miec swuj serwer to musza tępic inne narodowosci.-.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Ryba of Paladyn
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 21
Skille: 55/36
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Pythera ma dobrego polaka na 108lvl Etelek Gleus jest to mój kolega z klasy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 12 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Początkujący
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Ethernia
![]() |
![]() Zawsze jest jakaś rada tylko jeszcze ani razu nie grałem na tym serwerze to nie wiem czy ten problem jest naprawdę poważny
![]() ![]() ![]() ps. Sam jestem ciekaw odpowiedzi na te pytania |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Azura
|
![]() Ja powiem tylko ze ja gram na azurze ii tam nie ma takiego czegoas jak tepienie narodowosci.Ale duzo pk jest tam....iii mysle ze na azurze jest duzoooo a nawet bardzo duzooo polaków..HEHE przynajmniej jest z kim pogadac:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @fatores
ale etelek ma chyba hunta (chyba) ktos napisal o tym temat ;/ widzicie chcieliscie sie pozbyc etelka to teraz br pozbędą sie WAS xd Btw.ty jestes z bialego stoku a elelek z Lidzbarka Warmińskiego barania glowo nie udawaj ze znasz bo nie znasz a jak znasz to powiedz jak ma na imie i nazwisko Ostatnio edytowany przez NooB from LW - 24-12-2005 o 09:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 110
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
|
![]() Lool niby br maja czołówke najlepszych graczy na serwerze ale ja sie ich nie boje!! Niehc mnie zrookują-stworze następną postać!! Nie dam się i nie pozwole aby br zapanowali Pytherą!!!!!!! Zabić to ich nie zabije bo rodzina Coroneli to najsilniejszy klan, maja mnóstwo ludu 100+ bodajże 4 pierwsze osoby na Pytherze pod względem exp to własnie Coronele. Troche wątpie czy takie 150+ ek czy ms bedzie latał i wybijał każdego Polaka -.-. A sytuacja Polaków na tym serwerze nie jest taka zła. Mamy kilka osób powyżej 60/70lv, ale pewnie to i tak nie wystarczy :/ Pomógłbym ale TIBIA MI NIE DZIAŁA
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tak sie zlozylo ze br nabili pierwsi 100 lvl na pythera i ządzą Dobrze ze są jeszcze szwedzi oni są znani z tępienia br na innych servach Chociarz na aurea jest wojna swe vs. pl to i tak ich lubie xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Zduńska Wola
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Morun Kous
Świat: Harmonia
|
![]() Ja osobiście uważam, że to już raczej koniec pythery dla polaków. Dzisiaj osobiście widziałem jak w Ab (ok. godzinki 9-11) kilku br zaczeło zabijać polaków. I krzyczeli, że atakujemy słabszych br, ale wszystko się zaczeło, kiedy jakiś br na 18lvl zaczoł krzyczeć: "fuck polak" (też mnie dziwi ta "wersja"..) no to jeden z naszych walnoł go z hmm (za jakies 12) no i wtedy wyskoczyła banda z 6 hlvl br i zaczeli go atakować, mówiąc, że on zabił tego br co z hmm oberwał.... . I od teraz każdego nawalają, tak jak napisano w 1 poście....
![]() Ostatnio edytowany przez Morun Kous - 27-12-2005 o 16:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Morun
Wczoraj bylo to samo tak jak napisal Hich. Madueira wyskoczyl i zabijal all nawet 8 lvl (on wszystkich nie zabijl tylko jego kompani) @offtopic Jak ktos gra na pythera i dobrze mu sie wiedziec to pisac moze itemy opyle albo zamienie na aurea |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() eeee ja pisałem o tym co było DZISIAJ. Chyba się źle zrozumieliśmy...
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
|
![]() @2up
A jakie masz itemy do opylenia? @topic Gram na pytherze, slyszalem o tej sytuacji ale jakos nie spotkalem sie z zabijaniem polakow(nie na wlasne oczy).Czyzby brkow sie nudzi?;P Napewno im przejdzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
Też mam taką nadzieje, i się o to modle.. ![]() @TOPIC: Zamienię itemy z Honery na itemy na Pytherze (chyba, że br opanują serva...)
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na handel Morun, na handel -.-
BR wcale nie są tacy źli - ja sam znam kilku i to spoko ludzie. A Pythera nie padnie w kilka dni - cały czas są tam h-lvlowi Polacy [np. ja ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lepiej na odwrot bo br opanujo pythere XD
Co do itemow to mam p-seta 2xcrown helmet guardian shield dragon shield wand of vortex wand of dragonbreath serpent sword troche kasy i smieci rozne |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 07 2005
![]() |
![]() bylem rano na tibii, bylem wieczorem - widze co sie dzieje... madureira nie zabija newbie, tylko lvle 10+ (z tego co zauwazylem).
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Bielsk Podlaski
Stan: Niegrający
Imię: Tomo
Profesja: Knight
Gildia: Chosen Ones
Świat: Aldora
Poziom: 101
Skille: 90/91
Poziom mag.: 8
|
![]() hehe na aldora to raczej jest wiekszosc polaków np Nemtor 160ms Maly wizak 151 rp i tak dalej wiekszosc polaków rzadzi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taaaaaa...... Pierwsze o tym słysze . Po drugie to tylko niskie lvl . Po trzecie są jeszcze na pytherze wysokie poziomy np. gildia All stars +40 lvl. . I mi nie szkoda jak zbiją takich co mówią pod Dp w Carlin : " FUCK BR itp. " :/ ... i nie trudno się dziwić czemu ich zabijają
![]()