|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2006
![]() |
![]() To jest dzial o wszystim i o niczym moze to i jest belkot;> ale dzial jest dobry bo w koncu mozna tu o wszystkim pisac bo to jest dzial "o wszystkim i o niczym" to mozna tu nawet napisac czemuu mleko robi sie kwasne?? A dzialu z przygodami tu nie znalazalm ps pozdro modki
![]() ChcialAM;] tu przekazac ze troszke denerwuje mnie to jak nasze modki[pozdro] usuwaja tematy w dziale o wszystkim i o niczym;] sama nazwa wsakzuje O WSZYSTKIM czyli O WSZYSTKIM i O NICZYM czyli O NICZYM proste;] @Klimmek,By$iu ja jestem dziewczyna;] Ostatnio edytowany przez JaaaJooo - 21-02-2006 o 13:11. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Ehm... Co chciałeś/chcesz tutaj przekazać? Tak w ogóle to może znasz takie coś jak znaki interpunkcyjne...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Do you speak english?
Wiesz, cieżko powiedziec co chciales nam przekazac piszac to. Domyslam sie, ze dlaczego nie mozna pisac tematow w stylu "Jak ketchup lubicie?", "Z czym wolisz frytki?", ano wlasnie.. takie tematy slusza praktycznie tylko do power-postingu, nie maja na celu przeprowadzania ciekawej dyskusji. Pzdr. Bysiu ![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Jeśli jesteś ładna, to nie będę polemizować, tylko zapraszam wieczorem na moje gg - 8644522 ;-))))
Jeśli nie, to przeczytaj to: O Wszystkim I O Niczym to też dział, który trzeba porzadkować, bałaganu być nie może, a nie widzę powodu dla którego miałbym czytać pierdoły/wypociny jakiegos palanta, który chce założyć temat, który był wałkowany 100 tysięcy razy, bądź chce się podzielić linkiem którego można wkleić do tematu przyklejonego. Tako rzekłem, jak dla mnie EOT~
#5 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() To ze jest O wszystkim i o niczym, nie znaczy ze maja sie tu pojawiac idiotyczne tematy, ktore tylko zasmiecaja forum.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() coś mi sie zje***o jeżeli chcecie dajcie mi warna bo mam klawisze filtru i wszystko mi usuneło a nie umiem tego wyłąnczyc(nawet kropki nie moge)
a to przez to że chciałem edytować ja to mam pecha ^^ Ostatnio edytowany przez Oerta - 21-02-2006 o 13:31. |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam. |
|
![]() |
![]() |