|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pewnego dnia
(dzisiaj zaciekawilo) mnie gdzie jest muwimy teraz o stalker (na dul od thais tam gdzie sa cyce i m ino guard) stalker i czy jest naprawde mocny zabilem go 1 gfb i wypadlo obstan lance puzniej sprawdzalem na mapie czy jest cos nizej zaczolem kopac na slepo czy gdzie jest dziurka i trafilem weszlem a tam byly schody weszlem i patrze mieczyki sie zaswiecily myslalem ze to stalker idzie a to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() To nie jest quest, nie ma tam nic ciekawego.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Byłem kiedyś u stalkerów, ale dalej wolałem dla bezpieczeństwa nie zchodzić. Teraz już nie spróbuje, bo nie gram w Tibię, ale gdybym grał to bym się tam wybrał i spróbował stawić czoła Banshee xD.
PS. Ortografia się kłania ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: (brak informacji)
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 95
Skille: 95/70
Poziom mag.: 20
|
![]() Na -1 jest Stalker, na -2 jest Banshee, a z tego co mi wiadomo na najniższym poziomie jak zszedłem (nie dużo widziałem bo od razu Dead) jest Dragon Lord w maleńkim pomieszczeniu (a może zlurowany?)
Nick: (nie pokazuje bo się mnie czepiają że brzydki) Profesja: Royal Paladin Świat: Nie pokazuje bo jest tam tylko jeden polak z takim lvl RP (ja) Gildia: zastrzeżone przez leadera Skille: 95/70 Miejsce zamieszkania: Edron |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
jestes pewien?? jak dla mnie to tam sa 2 wejscia albo sie podkopac kilofem z cypelku kolo cyckow, albo podkopac sie w podziemiach kapliczki lezacej nieco na polnoc, jak idziemy od strony cyckow to kopiemy dzioore na -1 poziomie sa 2 stalkery, kopiemy dziure kilofem, na -2 poziomie sa tylko schody, na -3 poziomie jest tylko banschee, po zabiciu niej idziemy na polnoc i wchodzimy pietro wyzej sa tam 2 albo 3 ghoule i bramka lvlelowa 25, idac na polnoc a na koncy skrecac w prawo dojdziemy do drabinki, po wejsciu na nia znajdziemy sie wpodziemiach kapliczki (male pomieszcze nie ze schodami ktore prowadzą na powiezchnie) Mam nadzieje ze rozwialem twoje herezje na temat Dragon Lorda |
|
![]() |
![]() |