|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
|
![]() Hełmy:
Devil Helmet - 3k Crown Helmet - 4k Warrior Helmet - 6k Crusader Helmet - 9k Hat of the Mad - 9k Royal Helmet - 144k Demon Helmet - 2.4kk Armory: Plate Armor - 800gps Dark Armor - 1k Noble Armor - 6k Knight Armor - 12k Crown Armor - 30k Blue Robe - 35k Golden Armor - 120k Dragon Scale Mail - 240k E-Plate - 1.8kk Legsy: Plate Legs - 1k Knight Legs - 30k Crown Legs - 40k Golden Legs - 480k Buty: Boots of haste - 72k Steel boots - 360k Shieldy: Beholder Shield - 3k Guardian Shield - 4k Dragon shield - 6k Tower Shield - 12k Crown Shield - 18k Medusa Shield - 25k Vampire Shield - 60k Demon Shield - 108k Mastermind Shield - 480k Swordy: Spike Sword - 1k Serpent Sword - 1.5k Fire Sword - 12k Ice Rapier - 5k Bright Sword - 30k Giant Sword - 60k SoV (Magic Sword) - 3.6kk Axy: Dwarven Axe - 2.5k Knight's Axe - 3k Fire Axe - 30k Guardian Halberd - 40k Dragon Lance - 60k Stonecutter Axe - 3.6kk Cluby: Dragon Hammer - 4k War Hammer - 3k Skull Staff - 22k Amulety: Platinum amulet - 12k Stone skin amulet - 5k Runy: Bp UH - 3k Bp HMM - 1.5k Bp SD - 5k Bp Explo - 3,5k Bp GFB - 3k Bp F-Bomb - 4k To ceny New Imperium więc nie radzę podskakiwać ;p |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() nie moglem sie powstrzymac
hahahahahahaha mam nadzieje ze wszyscy je oleja |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
|
![]() No wiesz większość sorców sprzedaje runy duzo drożej więc i Itemy idą w góre (PS. mnie mogą cmoknąć w dupe bo ja wymagany sprzęt mam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() wiesz chodzi mi oto, ze price lista niezmienna jest ustalona juz od okolo roku
![]() wiec takie se prowadzi tylko do niepotrzebnej frustracji, ja wiem ze powinna byc wyzsza poprzeczka, ale tylko i wylacznie dlatego, ze ja swojego sprzetu niemoge juz zmienic w zadna strone, kazdy chce dla siebie jak najlepiej a wychodzi jak zwykle, wiec takie tematy i tym podobne sa lekko mowiac o dupe rozbic, niczego nie przyniasa oprocz kilku unjustów wiec nie wiem czy sie oplaca nerwy tracic, to jakby powiedziec komus, ze ma sprzedawac w sklepie czpisy za złotówke po 80 gr, ;=] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() nie wiem kto podal te ceny ale Knight armor kupilem za 6,2 K a crown shield za 10 K dla kumpla kupowalem dragon shield za 3 K takze nie wiem co to za ceny
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2005
Lokacja: Łapy
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Oni moga sobie te ceny ustalac i tak nikt ich sie nie trzyma...k-legsy 30k? 20k max lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl
|
![]() Hehe, głupie ceny bo głupi br ustalali..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Srry ze temat zaśmiecam ale mam sprawe..
Czy jest UCZCIWA osoba, ktora zaopiekowalaby sie moim kontem a raczej postacia<daron tius> przez jakis tydzien??? jesli tak to prosze o odpowiedz na 4um lub pm ok??? Ps. poki co mam 7 level i jestem na rookgardzie |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nightmare Empire
Świat: Jamera
Poziom: 50
Skille: 20/25