| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 12 11 2005 Lokacja: Łódź Posty: 11 Stan: Aktywny Gracz Imię: Jack Blaire Profesja: Druid Gildia: none Świat: Pythera Poziom: 10 Skille: xx/xx Poziom mag.: 7 | Siemka, będe tu wklejał fotki z pythery(moje i moich kolegów). Wklejajcie i wy! Najpierw mini huncik kolegi na dragach: Pierwszy raz wklejam screeny, więc mogę sie pomylić, jak coś to piszcie, poprawię  EDIT@ Zauważyłem, że screeny nie są duże, odrazu do oglądania :/ Jak to zrobić na fotece? EDIT2@ COMMENT PLX Ostatnio edytowany przez Anzirus - 16-10-2006 o 20:21. | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 28 06 2005 Lokacja: Siemianowice Wiek: 39 Posty: 9 Stan: Na emeryturze Imię: Knight Shiva Profesja: Elite Knight Świat: Pythera Poziom: xxx Skille: xx/xx Poziom mag.: x   | cze  masz tutaj nasz wspólny hunt sprzed roku  | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 24 07 2007 Lokacja: Ankrahmun/lodz Wpisy bloga: 1 Posty: 13 Stan: Aktywny Gracz Imię: Overiax Profesja: Royal Paladin Gildia: Speed Boys Świat: Pythera Poziom: 50 Skille: 80/55 Poziom mag.: 15   | Moj pall na Demonku z moim Bloodbrother   ubilismy chyba z 5 i nic nie wylecialo ;p http://img205.imageshack.us/img205/8...0001hc6.th.png Ostatnio edytowany przez Overiax - 31-08-2007 o 18:39. | 
|  |   |