|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pomfrey
Profesja: Elite Knight
Gildia: Beyond the Obvious
Świat: Aldora
Poziom: 134
Skille: 92/89
Poziom mag.: 8
|
![]() Link do albumu (photobucket) : http://photobucket.com/albums/v253/kanarss/Rivandell/
Po długiej nieobecności na świecie Pandoria wróciłem i powoli dochodze do siebie: __________________________________________________ ___________ ![]() __________________________________________________ ___________ Pare leveli up: ![]() __________________________________________________ ___________ ![]() __________________________________________________ ___________ Hunt w dragon lair: __________________________________________________ ___________ ![]() __________________________________________________ ___________ ![]() __________________________________________________ ___________ ![]() __________________________________________________ ___________ ![]() __________________________________________________ ___________ ![]() __________________________________________________ ___________ 2 - 3h na Hero loot w łapie ![]() ![]() __________________________________________________ ___________ Kto mnie znajdzie dostanie TeddyBeara!! : ![]() __________________________________________________ ___________ Questy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Valoria
![]() |
![]() Spoko ss !! skoda że tak mało ale gratz dragona w takim eq !!!
gdzie sie na tym screenie schowales bo cie nie widze? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Hero ze skilami 65 chyba ![]() :RE DOWN: Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Stanton - 07-03-2005 o 11:15. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm, mam pomysła
![]() Ostatnio majstrowałem z .spr i po zmianie paru plikow po zalogowaniu sie byłem, ale mnie nie było widac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Imię: Ka sia czek
Gildia: Immortal Fighters
Świat: Celesta
Poziom: 77
Skille: 83/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Jestes na statku w ab`dendriel ;]. Czekam na misia ;] na Celescie ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Świat: Kyra
Poziom: 70+
Skille: 75/75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Mam nadzieję, że w tym temacie moga być zamieszczone screeny wszystkich graczy z Pandorii..., więc dam kilka świeżych adv.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2003
Lokacja: Świebodzin
![]() |
![]() No ehh gratz. Ciągle trwa wojna na pandori może coś zamieszcze jak się podtrenie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Imię: Ka sia czek
Gildia: Immortal Fighters
Świat: Celesta
Poziom: 77
Skille: 83/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Gratz c-arma i c-shilda ale co z mojim misiem ;d. Na 100% jestes na tym screenie na statku w ab'dendriel ! wiec sie niewymiguj ;d. DAWAJ MISIA !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Fazowe kombo od dl rob jak chcesz ale na tym levelu sie nie chodzi na dl-e zwlaszcza ze na sie malo hp a dl potrafi walnąć kombo nawet za 800 Pozdro !
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hero hunt w wykonaniu:
40 Knight 72/71 - Rivandell 41 --> 42 Royal 74/secret - Lord Diegoo 30 Royal 71/secret - Irod Rano Loota nie było, z takich przyczyn, że na dojście straciliśmy 45 minut!! A palki czy jak ich nazywam (pałki) musiały iść brać się za naukę więc długo niesiedzieliśmy... BTW właśnie dostałem wiadomość : 09:15 Lord Diegoo: 09:15 You advanced to magic level 15. No to zaczynamy: http://photobucket.com/albums/y48/tibiapeel/Hero/ Początek - huntery, mój team lekko w tyle wiec pokazuje skile ![]() ![]() Atakowani przez DS omg ![]() ![]() Priest... i miałem sobie mane ![]() Podział expa monka ![]() Smoki ![]() Podział expa za kolejnego smoka ![]() Jeszcze jeden... ![]() Tutaj ja i mój exp ![]() ![]() 3 monki, a w oddali hero ![]() Radość teamu gdy zobaczyli 1 Hero ![]() Podział expa ![]() Beholder ![]() ![]() Moja taktyka, której niechcieli posłuchać ![]() A kto nie słucha Kanara, ten tak ma: ![]() Głupie pytanie ![]() ![]() Tutaj leży : ![]() Komentarz w moim wykonaniu... przecież na dole priest : ![]() Jazda z pe... z gamoniami ![]() ![]() Doszliśmy, położyliśmy bełty i powrót po kolege ![]() ale on nas niechciał przepuścić ![]() ten DS został zmiażdżony ![]() Wszystko leciało tak szybko xDDDDD ![]() ![]() ![]() Hero i loot z niego: ![]() Własnie kur... chodz ![]() ![]() Bo mnie biją : ![]() Loot : ![]() Hmmm... no comment: ![]() Ten hero mnie kompletnie olał, a te (pałki) gdzieś uciekają ![]() Mój mądry komentarz: ![]() Brawo dla tego co rzucił z HMM ![]() ![]() Demon... taaak ![]() ![]() I w końcu dotarliśmy i spokojnie mogliśmy pohuntować... ale zaraz gdzie są te (pałki)... ja sie gonie z hero a oni sobie gadają gdzieś z tyłu... ![]() Trzeba im nawrzucać: ![]() ![]() No i leży... ![]() Take tam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hunt trwał 2 godziny, 45 minut na dojście l00ta nie było ale zabawa była hehe, mam nadzieje, że sie podobają, bo naprawde dużo ss, większość na dojscie, ale co ciekawego mogłem dać z krótkiego hunta na hero, gdyby był jakiś loot ... COMMENT PLX
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
![]() |
![]() Fajne ss'ki ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Bardzo fajne ss prosze wklejsc wiecej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Rybnik
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
|
![]() bardzo zajefane ss'ki
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: N.W.N.W.M.P/ANKH
Stan: Aktywny gracz
Imię: Araxiz De'rio
Gildia: Angels of Revenge
Świat: PA"ndoria
Poziom: 53
Skille: 74/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Po kilku minutowej kłutni o mój temat o pandzie zaczynam wklejać moje ssy tu
zacznijmy 51 (GŁUPI ![]() ![]() 52 ![]() 53 ![]() shield ![]() And moja chata ![]() Na dzisiaj tyle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() Stanton, znasz pojecie max 10 zdjec w jednym poscie?
![]()
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |