|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Przyznam się, że często śledzę jak tam idzie EO, no i od dłuższego czasu nie wbił tego 250 lvl'u. (A miałem taką nadzieje, że będzie to w nowy rok ;p).
Oto co pisze na tibia.com Cytuj:
Nie dziwi Was "Last login"... Ma już 249 lvl, tak 'niedaleko' do 250, ciekawe czemu nie gra? ![]() A jeszcze pytanie do Was, ciekawe co dostanie od CipSoft'u za ten 250 lvl? ![]() ![]() pozdrawiam
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Nic nie dostanie, moze wkoncu zaczal robic cos w zyciu osobistym a nie siedzi 10H na dzien przed Tibią i po 1.5 mln expa robi
![]() ![]() Btw. Tez myslalem ze sobie wbije ten 250 na nowy rok ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zdycha w szpitalu z kroplówką przy łóżku, od godzin spędzonych przed kompem ,a co myślałeś?? Boże znudziła mu się tibia, człowiek nie może zrobić sobie przerwy? -.-
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() z jakiej racji ma cos dostaC?
moze wkoncu zrozumial ze pasowalo by sobie znalesc dziewczyne podupcyc cos i niebyc w wieku 21 lat(tak na tibiabr pisze) prawiczkiem ~~ Ostatnio edytowany przez dubros - 04-01-2006 o 07:41. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niby tak, tylko wszędzie się mówi ,że lvl ,który jest już szczytem to ok 250,
Skoro ma juz ten 249 to z jakiej paki miałby nie dobić do pełnej dziesiątki? ![]() ![]() Bo raczej koles musialby mieć naprawde cholernie silną wolę, żeby odejsc od tibi podczas tak dłuuuugiej i codziennej gry, to już jest (była?) dla niego rutyna :-).
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Lokacja: tam!
Imię: Grzyb Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: 50
Skille: 17/29
![]() |
![]() Co wy sie tak nim przejmujecie??Jak bedzie chcial to zrobi ten 250 lvl (co do nagrody-sama nagroda bedzie to ze osiagnol ten lvl). EO zrobil sobie przerwe i odrazu zaczely sie plotki (ktos zaczol pisac ze mial hacka).Ludzie..czy naprawde kazdy musi grac non stop w tibie (z tych najlepszych bo reszty sie nie zauwaza) ?? Ja sie mu nie dziwie-tyle grania w tibie ze pewnie tez bym zrobil sobie przerwe (wiem ze ja do takiego lvl nie dojde ale to juz inna sprawa).
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiecie a ja mam o was jedno zdanie,Nie przejmujcie sie co majo inni przejmuj sie co ty masz!!!
EO to nei twoja psotac i nie ty dzecydujesz keidy on gra _._ |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2006
|
![]() trohe mi sie znudzila gra ciangle nooby do mnie spamuja o fri itanz za tydzien wbije 250 i cipdoft da mi madzik long sworta
|
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() a może po prostu chciał pokazać że są w życiu rzeczy ważniejsze niż Tibia, że życie osobiste jest ważniejsze niż ten wymarzony level 250, że lepiej zająć się życiem niż zrobić ten level. Wiele może być tego powodów
![]() Może zrozumial że Tibia zzniszczyła mu życie. ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
tak jak ja tylko ze ja dopiero po roku grania co dziennie expienia jak byla szkola to przed szkola a potem po a w sobote niedzile wstawanie o 4-5 zeby smoki zajac ;/ masakra tibia to tylko gra nawet juz pacca niemam ;p |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja wiem co sie dzieje z EO. Pierwszy jego owner ma grzybice stop i musi lezec w szpitalu, drugi lezy juz na odwyku ( za bardzo wczul sie w gre i nie rozroznial rl life z tibia), a trzeci to ich matka - nie moze grac, bo musi chodzic odwiedzac swoich synkow w szpitalach. Zadowoleni?
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Keltera
Poziom: 87
Skille: LIPNE:P
![]() |
![]() może umarł przed kompem
![]()
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Siem-cE
Stan: Początkujący
Imię: Warrior of abyss
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 115
Skille: 89/86
Poziom mag.: 7
|
![]() Straszne nie loguje sie juz od 2 tygodni. Co dostanie od cipow na 250 ? Nic ... A moze koles odkryl ze w zyciu nie jest wazna tylko tibia ;/ Dla mnie te "wiadomosc z amery" jest bezsensowna ...
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... ja w Tibie nie gram , ale takie EO jak nie gra tyle czasu , to mnie to dziwi ... nie ma co pisać jak nic nie wiadomo , po co się przejmować ... jakby miał hacka to byłoby już wiadomo ...
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory
Stan: Rookstayer
Imię: Chris'Ronaldo
Gildia: ~~
Świat: Iridia
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() eo zmarł w rl ['] ['] ['] Niestety nikt od 5 lat nie wchodzil do jego domu i leży tak sobie zimny z głową na klawiaturze
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD Ostatnio edytowany przez Paco88 - 05-01-2006 o 13:53. |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2003
Lokacja: End of the World Liczba postów: 1337
|
![]() Zauważcie, że gildia w której jest obecnie powstała 31 grudnia.
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
|
![]() Jak juz niegra to niech se zrobi przerwe na dluuuuuzszy czas wtedy seromontis go przegoni i bedzie pierwszym 250 lvl w tibii ;]
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() EO nie gra zeby bylo wokol niego zamieszanie takich ludzi jak wy " O KURDE EO PRZESTAL GRAC CO SIE DZIEJE !111
![]() ![]()
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie chce mu się logować i tyle.
Założył gildię ostatnio, zmienił swoje dane, tyle, że się tylko nie zalogował. Więc nie przeżywajcie, bo to nie tragedia. Lepiej zacząć martwić się Seromontis'em..
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |