Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 01-06-2004, 20:33   #1
kidler
Użytkownik Forum

kidler's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2004

Świat: Aurea
Domyślny Była (...) na Nova?

Mam pytanie,czy byla kiedykolwiek jakaś wojna na Nova,jeżeli tak to napiszcie kiedy i miedzy kim plx szczegóły

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-06-2004, 16:46   #2
Maxepe
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 08 2003

Maxepe ma numer GG 1114104
Domyślny Była...

Była kiedyś wojna na Nova pomiedzy La Onda, R7 przeciwko Justice....Wszystko zaczeło sie od tego że La Onda i R7 zaczeli huntować Valhalle polska guildie...po niedługim czasie Valhalla sie rozpadła i powstała guildia Justic w skład której wchodzili tacy ludzie jak: Messiah, Breaker, Pacca i duża ilośc polaków....Walki były prowadzone długi okres...koniec wojny nadszedłz czasem keidy wielcy ludzie z Nova podostawali Last Warningi co w późniejszym czasie groziło skasowaniem postaci. Messiah i Breaker zostali skasowani chyba najszybciej pomimo że walczyli w słusznej sprawie....Duża ilośc polaków pamieta 103 (chyba) master sorca Messiaha i elithe knighta Breakera którzy sa historia Nova....O ile mi wiadomo Messiah gra na Isarce 8) Obecnie dużo członków tamtej wojny juz mają skasowane postacie i graja na innych serverach...są to miedzy innymi: Jofiwug, Wade Walker, Messiah, Breaker, Shadwell, Vyses~, Warchas....Okres tej wojny to cieżkie dni dla graczy z nova....przewaznie high lvle z La Onda i R7 wpadali do miasta i zabijali kogo popadnie bo nie mieli pieniedzy na Aola.....
What can I say more?? Hail Justice, Messiah and Breaker !
Maxepe jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania