|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2004
![]() ![]() |
![]() Zamieszcze tu 3(tylko
![]() Ekipa: Ja Xardas on Harmonia sorc 20lvl 33mlvl Qmpel Tomy Angelo pall 39 lvl skille ~7X/XX Przygotowania: ![]() Po kilku zerkach nadszeł lider: ![]() Lootpick plx! ![]() Tutaj advance qmpla: ![]() ofiara huntera: ![]() Na hunt poszlo: 1BP MF, 6 run HMM dla wspomagania i 1 UH gdy dostalem od zerka. Niedlugo może pójdziemy jeszcze raz, a narazie comments plx PS. Sorka za tamten temat @D@bro: Hmmm ze 3-4 padły a sword ring z 3 chyba wypadł, zresztą dość szybko skończyliśmy bo bo wychlalem wszystkie MF'y bo sie zerk 2 razy przezucił i ded mino. BTW 1 to mnie dopadl i hita za ~160 wypalil Ostatnio edytowany przez Amarrel - 14-09-2004 o 17:49. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Profesja: Rookstayer
Poziom: 1
Skille: 1/1
Poziom mag.: 1
|
![]() Lol ladnie leadera siekaja ciekaw ile ich zabiliscie ze taki slaby loot
![]() Guard markus > Pacera > sorcerer > lvl 23 > mlvl 35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Kochany Białystok :]
![]() |
![]() Jakie masz skille ?
Ogónie fajne screeny ![]() Ja tesh na harmoni gram ale leadera nie blokowałem tylko GS na shieldingu 47 ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
![]() ![]() |
![]() Ja mam 18/21;P
To qmpel blokowal. No masz przypomnialy mi sie;p 73/57 Ostatnio edytowany przez Amarrel - 14-09-2004 o 21:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
![]() ![]() |
![]() Nowa porcja screenów z OL:
Pierwszy Lider: ![]() I następny: ![]() Tym razem zerk: ![]() Kolejny;P ![]() Lootpic! ![]() Skład ten sam plus Alina of Harmonia 44lvl knight. Fri comment plx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Edron
|
![]() Jak dołącze swoje SS'y obrazi się ktoś ? xP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
![]() O zesz wy menele
a mnie nie zabraliscie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() he he gratz screenow ale tomy ma juz nie 39 a 41 lev zdaje sie ![]() Walsnie - HARMA RULEZZZZZ!!!!!!! ![]() Ostatnio edytowany przez Nozuman - 25-09-2004 o 22:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() no no no gratulacje , ale jak to sie miewa jesli chodzi i exp ( to do ciebie Xar ile chapneles na takim huncie i ile ci czego zeszlo ). Moze bys mnie wkrecil do ekipy , bardzo hetnie bym sie wybral z wami ??
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() No nic to zamieszczam (nie chce mi sie robic nowego tematu)... x)
Najpierw solowki... nic specjanego... ![]() ![]() Panic room robiony przez 2 knajtow ? czemu nie ... (powinno byc melee, a nie meele =P) ![]() ![]() ![]() Wrl quest i Fire axe quest wykonany przez 3 knajtow.... ![]() ![]() Starczy na dzis =P |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Harmonia
![]() |
![]() Wydaje mi się, że zamieściłeś Nosferatu te twoje screeny tutaj tylko po to żeby się pochwalić. Mi i Xardasowi nie chodzi o takie coś. My niemamy :
1) Premium 2) High lvli + super mega stuff Do tego nie chcemy się tu ,,wozić''. Demony,Behemoty, Hero, itp. tałatajstwa. Spójrz co my mamy a co ty masz. Jeśli chcerz zamieszczać takie screny to zrób własny temat. Ja mam tylko 40 lvl +, Xardas ma 20 +. ty zato masz swoją gldię i very high lvl 70 + i do tego premium. Ja tu z Xardem przedstawiam co mogą FACC robić. ps: nie woź sie plx. cytuje ,,Nic specialnego ...'' ( dragon lordy) bo takie teksty mnie dobijają. Ostatnio edytowany przez *Diego* - 26-09-2004 o 09:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
![]() ![]() |
![]() No cóż było tego expa ok 7-10k i awansowałem z 20 na 21lvl.
A poszło BP MF'ów, BP HMM, runka explo (znalazła sie ;P), Wziąłem jeszcze SD na wszelki wypadek, ale nic nie poszło. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() No to ja dam cos od siebie ;p i thx NOsfe ze mnie umiesciles na ssie
![]() ![]() ![]() ![]() Tyle dam bo nowy to niemam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() Po pierwsze jeśli jest temat "screeny z Harmonii" to czemu nie zrobić go otwartego dla wszystkich graczy z Harmonii i żeby wszyscy z Harmonii zamieszczali tu ss'y ? Jak wam to tak bardzo przeszkadza moge je usunąć...
Po drugie w mojej gildii nie wszyscy są 70+ i mają pacc Po trzecie przedstawiam co może knajt zrobić bez pomocy innych voc. Po czwarte ile już było screenów przedstawiających dragon lorda czy black knighta na solo ? Dlatego też pisze "nic specjalnego"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Amarrel to noob zaraz po Pal-Doni. Pewnego razu wybralem sie na dragi i przyszedl Amarrel ze swoim super qmplem Dragonredsem. Zaprosili mnie na dl'e, pomoglem im troche w huncie ale lootu zadnego nie dostale ma obietnice byly ze dostane szafirki i jakos kase pozniej w carlin probowal skroic mnie z bohow ale ja nie jestem glupi i sie nie dalem ale za to skroil kogos innego chwytem: Chodz mam hotel i dam Ci pokoj<--- wchodzili do GH, dlad na podlodze i wywalal z GH.
NOOB :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
i przez to musiales odswiezac temat z przed 2 lat? report! -.-
![]() |