|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Potrzebuje utworzyc dyskietke startowa dla win ME najlepiej zeby byla razem ze sterownikami do cd-romu .
Nie chodzi o zadne "image" bo jak chce utworzyc z tego to pisze ze zly format dysku chociaz jest dobry a jak chce poprzez klikniecie na dyskietke i dac "formatuj..." to dupa jeszcze wieksza nic sie nie dzieje, daje utworz dysk ms-dos i dupa blada. Tyle rzeczy juz probowalem omg, jesli mozecie dajcie linka do tej startowki albo jakis poradniczek jak utworzyc recznie z windowsa XP bo tylko taki mam pod reka ;/
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Miałem kiedyś windows ME i zachowalem na dysq startóweczke...
Tu jest: http://www.megaupload.com/?d=V7IQABOL Btw. Jak zrobić? Nie wiem, nie pytaj, robił to informatyk składający mi Pc... |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Ściągnij te pliki, co podał kolega wyżej. Jeśli są działające to poprostu wrzuć je na dyskietkę ;P. Powinno być dobrze, tak mi się wydaje ;P.
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() W którymś Chipie był mini CD pełniący rolę startowego, posiadał do tego jeszcze narzędzia diagnostyczne etc. - całkiem przyjemne cacko - teoretycznie, bo jeżeli napęd nie działa to dupa zbita.
ps. Przy odrobinie dobrej woli samemu taki mini cd można wypalić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Wiec tak Windows milenium nie jest systemem który korzysta z ntfs(o ile pamiętam
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez jastr - 10-01-2006 o 08:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() @up
Skąd wiesz, że chodzi mu o instalacje winshita? Może potrzebna mu do czegoś innego? :S |
![]() |
![]() |
#7 |
Nieobecny.
|
![]() bootdisk.com
|
![]() |
![]() |