|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Selena
|
![]() Mam pytanie odnosnie generalnie dwoch djinn questow. Na poczatek prosze jednak zeby wypowiadaly sie osoby ktore wiedza a nie ktorym sie wydaje ze wiedza. Bo wydawac to mi sie wydaje. A teraz sedno sprawy:
Otoz zaczalem robic z ekipa Green Djinn Questa. Ostatecznie niestety kilku padlo i questa nie ukonczylismy. bylo to juz po zdobyciu lampki w OF kiedy ponownie uderzalismy na fortece Blue Djinnow. No i po taki wstepie pytanie: Czy w takim ukladzie moge teraz rozpoczac i mam nadzieje zakonczyc BLUE Djinn quest? Czy tez musze zakonczyc Green skoro zaczalem? Dzieki za odpowiedzi. Sele~ Ostatnio edytowany przez Pieczarmistrz - 11-01-2006 o 23:24. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Skoro końcówka questa wygląda praktycznie tak samo i jest równie trudna po jednej i po drugiej stronie. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() nie niemozesz juz sie cofnac w takim momencie,
juz podczas gadki o pierwsze zadanie pada pytanie czy wiesz ze od tej pory twoja noga nie moze stanac w fortecy przciwnika uprzednio nie pozbawiajac zycia kilkoro nieprzyjaciol, gdybys zachowal szczatki rolepleja a nie wklepywal na pamiec "hi, door, yes, no, yes, mission~" to bys przeczytal to co ci powiedzialem wlasnie |
![]() |