|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
![]() |
![]() Tutaj będe zamieszczał z moim qmplem z rl swoje foty ;p
Czasem da troche on a czesem ja ;p Na dobry początek dam naszego wspólnego drag huncika na Solerze: Jimmy Malther - 32lvl - Knight - 77/77 - Bloker Joshi Malther - 16 lvl - Sorcerer - 20mlvl - Hmm Shooter Jimmy robi draga na solo: ![]() I to co mu sie należało po skończonej walce ;p ![]() Następny drag solo i ładny hit: ![]() I kolejny ładny hit w tej walce: ![]() Jego najładniejszy hit na całym huncie!! ![]() A tutaj Jimmy modli sie bo chce iść do klopa a ja jeszcze sie wróciłem i walnołem fote ;p ![]() Na jednego draga Jimmiemu szło ok. 2 uh. Mam(y) nadzieje że foty sie podobały i już niedługo wstawimy razem z Jimmim następne ![]() Comment plx!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Tibiagg... A tak po za tym to byl chyb hunt twojego kolegi bo ani razu ni widzialem ze byc dragowi przylozyl z jakiegos hmm'a
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No w zasadzie to masz racje ale poprostu tu nie ma bo byly słabe i szkoda zaśmiecać forum takim czymś.
A co do TibiaGG. Ja używam i sie tego nie wtydze ale tez bez przesady. Mam nadzieje że na tym forum nie ma żadnego nOOb'a co odrazu zacznie mówić jaki to ja jestem zły chłopiec... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() No widać że się postarałeś ze screenami
![]() ![]() To jest jego sprawa czy używa Tibi GG czy nie, ja sam też używam i jest to tylko moja sprawa... P.S Dzisiaj wieczorkiem dodam może troche screenów ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() No gratz, ale jaki byl loot? 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Lootu nie było prawie żadnego, z tych 5 dragów co zabiliśmy było 350 gp i longsword więc huncik niezbyt udany, jeśli 5 zabitych dragow można uznac za hunt
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kurde chciałem dodać następne screeny ale jak już wszystko napisałem i klikam "odpowiedź" to wychodzi mi komunikat "Jedno z pól nie zostało właściwie wypełnione"
Help plx!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Jestescie na dragonach we dwóch ale dlaczego ty nie waliłeś
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2004
|
![]() Spoko screny tylko chcialbym je zobaczyc z "oczu" tego knighta lepiej by wygladaly te hity ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() No hity ladne, szkoda tylko, ze ripp chce skonczyc :
![]() Wezcie go tam przekonajcie zeby nie odchodzil. Ent.... |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No to teraz dam troche screenów z naszego jeszcze innego huntu, tylko tym razem w Ork Land
![]() Co do Ekipy to podam tylko imie, profesje i co robili bo nie pamietam ani lvl i skillów... Ekipa: Jimmy Malther - knight - Bloker Dixer Malther - palladyn - Arrow Shooter Joshi Malther - sorcerer - Hmm Shouter Przed pójściem do naszego celu trzeba sie było zebrać i o dziwo byłem 1. na serwerze, a przynajmniej w Ab': ![]() Nasze 1-sze orki w ork landzie ![]() ![]() W ciągu huntu trzeba jakoś zarabiać ;p Postanowiłem sprzedawawć "pieczone orki" bo dostęp bliski i ognie tez pod ręką: ![]() Poszliśmy sobie na ridery żeby troche poexpić i sprawdzić siłę tego potwora, bo wcześniej z nim nie walczyliśmy. Okazało się że to poprostu...LAMUSY ;p ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Teraz wam pokarze najfajniejsze miejsce do expowania sorkiem. Wchodzi się na niewidzialności i robi się żeźnie. Trzeba tylko uważać na 2 orki szamany na "dzień dobry". No to screeny:
![]() ![]() ![]() A taki był loot dla nas po tej wyprawie ![]() ![]() W ciągu tej wyprawy 2x umarł Dixer i to do tego przez berserkera ?( Comment plx!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() jak dla mnie nuda ;/ nicn nowego
eh a co do berserkow to na nie trzeba uwazac bo raz dadza cienitkiego hita a raz dadza ladne kombo........