|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: WroCłAw
Stan: Aktywny Gracz
Imię: xXx
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Death.....
Świat: Danubia
Poziom: 40
Skille: 73/47
Poziom mag.: 14
|
![]() Pomozcie mi z kompem bo mam taki problem ze ostatnio na pulpicie pojawilo sie cos takiego:
Warning! Spyware detected on your computer!Install an antivirus or spyware remover to clean your computer. → View the list of top spyware removers here duzymi literami! wiem ze to cos ma cos zweiazanego z virusami itp ale ciagle usuwam keylogery i virusy i dalej to jest niemozna tapety zmienic ![]() pomozcie prosze! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 52
|
![]() z tym spywarem meczylem sie dobre kilka godzin, nie dosc ze legalnie sciagal nastepne, to jeszcze zablokowal firewalla. W trybie awaryjnym tez zadne usuwanie zbednych kluczow w rejestrze nie pomagalo. NOD 32 + spysweeper co prawda poradzili mojemu problemowi, ale wydajnosc systemu spadla o jakies 50%, trzeba bylo formatowac. Szkoda czasu na zabawe.