|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() eehehe umieszczam tu filmik z huntem na behemotach w tombie na ankh....
![]() ehehe no coz niedopisalo szczescie na filmiku nic niewypadlo ale jak zakonczylem nagrywanie zabilismy next 1 i wypadl taaaaaaaaaak GS ![]() ![]() ![]() ![]() zycze milego ogladania ![]() http://rapidshare.de/files/22891793/behemonts.rec.html Yours Mate~
![]() AHAAHHAHAHA !!!! HAIL the trio Dejw Net,Mateomens And Tomeomens Ostatnio edytowany przez Mateomens - 13-06-2006 o 20:35. Powód: bo kogos oczy bolaly jak czytal Behemonts |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: >.<
Profesja: Brak (Rookgaard)
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() @up
Nie czytasz ze zrozumieniem czy co...?? Napisał że po skończeniu nagrywania wypadł gs, a nie to co jest na filmie... |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Alexe
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hunted
Świat: Lucera
Poziom: 170
|
![]() @up
Pomyśl. @Film Całkiem nice.Ale na przyszłość radze behe w cyco z exori mort mniejszy waste run ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Acast
Świat: Arcania
Skille: 0/0
|
![]() Cytuj:
@Topic Filmik taki sobie... nie jest zły, ale mogłoby być lepiej...
Bob Marley \/ Ostatnio edytowany przez Acastunio - 13-06-2006 o 12:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zbiłes oglądalnosc filmu mówiac ze loot słaby, lepiej było napisac, co do loota... sami zobaczcie czy cos ![]() Film fajny, nawet bardzo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
tak do tematu to szkoda ze zdradziles loot...
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Sanok
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mala piszczaca ptaszyna
Profesja: Elite Knight
Gildia: Mercenaries Incorporated
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 83/82
Poziom mag.: 6
|
![]() No spoko spoko ale jak juz ktos mowil ze w cyco lepiej mi tez sie tak zdaje;]
__________________________________________________ _____ ![]() Czy normalny zdrowy zajac moze zgwalcic uciekajac ale owszem czemu nie jemu tez należy sie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehehehe no nic moja wina ze zdradzilem next time bede siedzial cicho
![]() dajnie ze sie podobal filmik ale ja go wystawilem bo ktos kiedys sie mnie pytal o ten filmik bo juz 1 krecilem tylko z sd walilem ehhh ten 40~lvl ![]() ![]() co do huntu na cyclo~ z exori mort ... wedlug mnie to mi sie nieopyla... tak mneijszy waste ale mniej expa robie i wogole malo bije z mort;pppp jak chce manasy tracic to ide na hydry;p noto tyle chyba mam napisac jak cos sobie przypomne to dam znac ![]() Yours Mate~ a wlasnie co do tego Behemonts to juz sie poprawiam .. jezeli kogos to tak urazilo ze niemogl na to patrzec to przepraszam ....
![]() AHAAHHAHAHA !!!! HAIL the trio Dejw Net,Mateomens And Tomeomens Ostatnio edytowany przez Mateomens - 13-06-2006 o 20:33. |
![]() |
![]() |