|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() jestem ciekaw waszego zdania na temat zamykania szkół w czasie mrozów.
niektóre już są zamkniętę niektóre będą,a niektóre będą nadal stały otwarte.(niektórych to nie dotyczy bo mają ferie)Moje zdanie jest takie: fajnie by było gdyby zamkneli szkołe bo tam naprawde jest zimno,no i moja ogólna niechęć do szkoły.Z Drugiej strony jeszcze nie jest aż tak zimno ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Bogatynia
Imię: Magiczna Kinia
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 120
Skille: nvm
Poziom mag.: 70
|
![]() A ja słyszałem że żeby zamknąć szkołe w klasach/pracowniach musi być 15-18 st. C.. No chyba że każą zamknąć szkoły w całej polsce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Zamkniete szkoly moga sie odbic dluzszym rokiem szkolnym albo krotszymi feriami -.- . Ale nic nie mam przeciowko skroconym lekcja :> tak jak to jest u mnie.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() EeEE...Ja tam nie chce zamknietych szkol...pozniewaz to trzeba odpracowac np. w ferie.
A i tak lekcje trwaja po pol godziny wiec sie ciesze ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja miałem nadzieję, że moje gim zamkną, ale jedyne co zrobili to 30 min. lekcje i 5 min. przerwy, czyli jak sie ma 6 lekcji to o 12 w chacie
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() U mnie zamkneli szkołe do środy włącznie... Więc narazie mam lux, ale za to ferie pewnie będą skrucone. Coś za coś.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Choćby byłoby -50 to nam szkoły nie zamkną.... ;/
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Eeeee.... to ja mam teraz ferie a jak sie mrozy skonca to ferie tez. :/ no i jaki pozytek z mrozu, a no wyprobowalem nowe lyzwy i kij do hokeja
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() @Up: watpie ze taka bedzie temp, bym spal na kaloryferze.
A do tematu to wrzuce to : Drugie z rozporządzeń głosi, że w przypadku niemożności zapewnienia w salach lekcyjnych temperatury co najmniej plus 15 stopni C dyrektor szkoły może za zgodą organu prowadzącego zawiesić czasowo zajęcia szkolne. Zajęcia można zawiesić także wtedy, jeżeli temperatura na zewnątrz mierzona o godz. 21.00 w dwóch kolejnych dniach wynosi minus 15 stopni C lub jest niższa. Odwołanych na tej podstawie zajęć nie trzeba odrabiać Wiec wszystko jest wyjasnione.... ja zamknieta szkola jutro a w srode skrocone lekcje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() W Bydgoszczy pozamykali prawie wszystkie szkoły,ale mojej oczywiście nie -.- Dyrektorka skróciła tylko lekcję do 30 minut (po cholerę? ....) inajwcześniejsza lekcja zaczyna się o 9:45 (wcześniej o 7:10,rano szło zamarznąć :/)
Ja itak nie ide jutro do szkoły,zima już mnie załatwiła.I twierdzę że to Wojewoda(tak się nazywa ten co rządzi Wojewóctwem) Powinien przemysleć to wszystko i albo zamknąć,albo nie wszystkie szkoły.... Ps. W Kujawsko Pomorskim Ferie zaczynają się w połowie lutego,i wiecie co wymyślili? ![]() Że to ile nas nie będzie w szkole(jeśli zamkną) będzie odciągane od Ferii. Super co? ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() A unas szkołe zamknli do konca tygodnia, a w nastepnym tygodniu rozpoczynaja sie ferie ;]. Tyle ze w soboty bedziemy musieli odpracowac 4 dni.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podobno mrozy mają jeszcze być. Za tydzień (według informacji z "Wydarzenia") ma spaśćw nocy jeszcze raz do -35C, a to oznacza że jeszcze szkoły mogą być pozamykane. Ale co o tym sądze? Mniej nauki, więcej Tibi
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Fajnie u mnie jest w budzie 6 stopni celsjusza a szkola nadal funkcjonuje ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Moją szkołę akurat zamkneli. A to, ze odciągną z feri bylo wiadome od początku -.-
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() A ja sie modle, by po feriach mi liceum zamkneli z powodu zamarzniecia bluszczu rosnacego na nim ;P (ale musze isc bo z niemca musze zdac na 2 ;/ ).
Ale po poniedzialku moga juz zamknac ;P I przedluzyc nam ferie ^^ ^^ ^^ ^^ ![]() Pozdro, by wam nie sciagneli z ferii dni wolnych... ;P . |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() a wiecie ze bedzecie musieli to odrobic w jakies soboty albo bedzecie mieli krotsze ferie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl
|
![]() W mojej szkole było 14 stopni, miałem 8 lekcji i ten fajfus zwany dyrektorem zamiast skrucic lekcje, biegał po klasach i się pytał czy nie jest nam zimno. Oczywiście wszystkim było ciepło bo w mojej szkole każdy był ubrany w kurtke szalik a nawet czapkę (mojego kolege pobili w szkole za szalik, ale to już offtop
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moja szkoła jest zamknięta
![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() U mnie szkoła po feriach będzie napewno zamknięta.Jest tak zimno,że mi palce w rękawiczkach zamarząja,więc już sobie wyobrażam jak zimno musi byc w szkole której nie grzeją kaloryfery
![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() U mnie zamkneli do srody, a jutro mam zebranie :/ Praktycznie to mam ferie 3 tyg.
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |