![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
Lokacja: Promised Land
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
|
![]() Hiho.
Dzis dostarczyli mi zamówionego 4 dni temu baldura. Poleciałem do kompa, włozyłem płytke i... WIELKI ZONK. http://img66.imageshack.us/img66/128/bd8vi.jpg Wyskakuje coś takiego i niewiem co na to poradzić. Gra orginalna ofkors. Halp... ![]()
The turn towars that Darkness. Eternally refus the light to the nightmare of no awakening! Absurd. Defeating me is meaningless. No matter how many times I fall, Your darkness keeps calling me back! Only death awaits you all, but do not fear. For is it through death that a new spirit energy is born. Soon, you will live again as a part of me. How can there be any meaning in the memory of such a being? What I have shown you is reality. What you remember, that is the illusion. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Poprostu albo plyta porysowana albo zle nagrana
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Sprawdź u jakiegoś kumpla czy jest tak samo. Jak tak to reklamacja, a jak nie to masz pecha
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() --.--
Reklamacja kosztuje 16 zeta: Pokrycie kosztów przesyłki + czyste płytki żeby mogli nagrać. Niema ani słowa o bezpłatnej reklamacjii. A niemam zamiaru płacic za to że mi przysłali zrąbane płytki. Tzn. Niewiadomo czy na bank zrąbane, ale mam dużo orginałów i jakoś mi działają. @down ROTFL, a co ja napisałem ?? przeczytaj tego posta uważnie. Napisałem chyba że reklamacja kosztuje 16 zeta bo koszty przesyłki itp. Ale ja niemam 16 zeta, ja nie bank że mam tyle kasy że moge se pokupować 100 tys. baldurów... Ide teraz do kumpla z grą i zobaczy się czy to moja wina czy ich.
The turn towars that Darkness. Eternally refus the light to the nightmare of no awakening! Absurd. Defeating me is meaningless. No matter how many times I fall, Your darkness keeps calling me back! Only death awaits you all, but do not fear. For is it through death that a new spirit energy is born. Soon, you will live again as a part of me. How can there be any meaning in the memory of such a being? What I have shown you is reality. What you remember, that is the illusion. Ostatnio edytowany przez Gohan Demon - 20-01-2006 o 18:43. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Hmm.. o ile się nie myle to powinni teraz sprzedawać płyty w takich edycjacj że masz dożywotnią gwarancję na płyty i płacisz tylko za przesyłke. Zarejestruj się na gram.pl, zarejestruj baldura i zobacz czy możesz dokonać reklamacji.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() ROTFL
Początkowa afera była o nic... To nie ich wina tylko mojego kompa, przeszedłem się do kumpla i odziwo... DZIAŁA MU !!!! Ale teraz druga afera: Co może być przyczyną że mi nie działa, a mu tak. Prosiłbym o porady co moge zrobić żeby mi zaczeło działać. Kumpel mówi że miał tak z hitmanem, to włożył płytke do nagrywarki i mu poszło. Tylko że ja mam jeden cd-rom i nic po za tym. A niema mowy żebym kupował nowy, nawet o tym nie myślcie Twisted Evil Więc doradzcie mi co moge zrobić. @down Ta... Ikonke widzę. A co do serwisu niestety niemoge zanieść... Starsi w księgowości pracują i codziennie muszą setki papirków pisać, drukować etc. ![]() ![]()
The turn towars that Darkness. Eternally refus the light to the nightmare of no awakening! Absurd. Defeating me is meaningless. No matter how many times I fall, Your darkness keeps calling me back! Only death awaits you all, but do not fear. For is it through death that a new spirit energy is born. Soon, you will live again as a part of me. How can there be any meaning in the memory of such a being? What I have shown you is reality. What you remember, that is the illusion. Ostatnio edytowany przez Gohan Demon - 20-01-2006 o 19:28. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 120
Poziom mag.: 66
|
![]() Wedlug mnie masz prawdopodobnie zle podlaczony CD-ROm albo cos z dyskiem. Sprawdz kiedy ci ten blad wyskoczy czy nadal masz widoczny dysk E. tzn. wejdz moj komputer i zobacz czy widzisz ikone cd-romu. Jesli nie to masz 2 opcje: reset i proba ponownego zainstalowania (prawdopodobnie wkoncu ci pojdzie jak zainstalujesz na imnimum), albo do servicu.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Napisz e-maila do CDP i napisz w czym problem. Albo napisz na forum.gram.pl często tam piszą moderatorowie, więc myślę, że nawet szybciej dostaniesz odpowiedź niż e-mailem
![]() |
![]() |