![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Ostatnio zauważyłem że moi koledzy mają o wiele wyższe mlvl na tym samym levelu.Też grają sorkami więc postanowiłem poskillowac mlvl. I oto pytanie. Ile czasu zajmie mi wyskillowanie z 21 na 35 może 36 mlvl. Odrazu mówie że narazie jeszcze skillował nie będe ale za niedługo mnie to czeka. Przy okazji czy jest sens poskillowac shielding sorcem bo chcialem sie przejsc na tiquande ale słonie to skubane bestie i walął mi hity czasami takie jak zerk normalnie. Jeśli ma to sens to ile czasu zajełoby mi przy skillowanie z 21 shieldingu na 30 lub jeśli uważacie wyższy. Wiem że pisało w poradniku że skillowanie sorcem to bezsens ale w innym poradniku pisali o tym sensownie. I prosze nie mówi że gdzieś to pisze bo w poradniku są tylko czasy skillowania swordem/axem/clubem. A przycisk szukaj nic nie daje. Wale wandemjakby cos ale do skillowania moge sie poswiecic i zmienic na skillowaniu na club lub knife lub cos w tym rodzaju.
![]() ![]() ![]() Edit: dzięks teraz już wiem że potrzeba mi 6 dni 12 godzin 44 minuty i 28 sekund żeby wbic 36 mlvl. Zmarnuje 3 weekendy na skillowanie ale poswięce się żeby rombac z SD po 200hp lub więcej. Ostatnio edytowany przez Rookslayer of Dolera - 20-01-2006 o 11:50. Powód: Już znam odpowiedz |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Unded de'masters
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Ravens
Świat: Danubia
Poziom: 35
Skille: 19/23
Poziom mag.: 37
![]() |
![]() opowiedz jest taka
www.erig.net na tej stronie znajdziesz wszystko czego dusza zapragnie.Skillowanie shieldinga sie nie oplaca lepiej uciekac ale jesli chcesz to prosze bardzo
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Hmm.. Jak masz zamiar skillować mlvl? >.<
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Centaurek
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 22
Skille: 53/52
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() To powiedz przynajmniej od jakiego lvl i skillu z shieldingu przejde cały przez tiquande nie marnując wogóle run(no chyba że się trafi coś extra jak armia jaszczurów lub małp lub hydra)
|
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Barowuni de'Down
Profesja: Knight
Gildia: Shadow of Destiny
Świat: Nebula
Poziom: 21
Skille: 5x/4x
Poziom mag.: 4
|
![]() Chyba Cos Po tym update skille rosna wolniej :/
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
robisz ml + exp proste? |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: W czeluściach mojej pupy
Imię: Gloin-debowa tarcza
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 17
Skille: 16/18
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
![]() A co do m.lvla to hmm pomyślmy... Stawiasz kumplowi Ghula (Chociaż zarobisz jak postawisz nie znajomemu) i siedzisz caly dzień i robisz runki (przydatne)....własnie, nie wiem jak teraz z czarami ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
W potworki wale w porywach 260 A w ludzi best to 113 (w 50 EK). |
|
![]() |