|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: się biora dzieci ?
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tarla Shelder
Profesja: Sorcerer
Gildia: Naturals
Świat: Fortera
Poziom: 20+
Poziom mag.: 23
![]() |
![]() Chciałbym przejsc postman questa i mam pare pytan.
Od którego lvl mozna isc na postmana zeby deda nie zaliczyc na ktoryms z zadan. Mam sorca 24lvl i 27 mlvl I czy ktos dalby ceny podrozy z miasta do miasta bo na tibia.pl nie dziala link |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() W postman queście nie ma wiele stworów do zabijania. Ideą tego questa jest odwaga listonoszów i doręczanie przesyłek bez względu na wszystko, a nie zabijanie.
O ile dobrze pamiętam, to najtrudniejsza pod względem potworów misja, to wizyta w Mintwallin. Z 24 lev może być trochę ciężko... Niewidka powinna pomóc, ale może nie wystarczyć. W każdym razie powodzenia.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Musisz miec mozliwosc udzwigniecia worka, ktory wazy 500 oz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Energy ring!
To powinno załatwić sprawe zrobiłem tego questa i rzeczywiście misja w Mintwallin jest najtrudniejsza! Jest tam około 100 minosów różnaego rodzaju(guardy itp.) więc gdzy wkałdasz na siebie energy ring potwory cię nie widzą! Ostatnio edytowany przez Weed - 23-01-2006 o 11:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
chyba pomyliles sobie ze Stealth Ringiem ktory sprawia ze niektore potwory Cie nie widza. @topic uda ci sie na tym lvlu poprostu musisz sie zaopatrzyc w runy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() Postman jest bardzo latwy ale za to dlugotrwaly (noc siedzialem i robilem
![]() oczywiscie najtrudniejsza misja jest Mintwalin jak wiesz jak isc to po drodze spotkasz "tylko" 2 mino magi + 1 dodatkowy z "hi" u Markwina jesli robisz go solo zaopatrz sie w stealth ringa i gfb i nie powinno byc wiekszych problemow. co do cen podrozy to powiem ze jesli zrobisz postmana to placisz 10 gp taniej niz bez niego na statkach i 5 gp tansze parcele.To moze nie wiele ale za to masz fajne itemki do domku (jak postman hat itp) oraz skrzynie w niektorych miejscach |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Koledzy wspomnieli o misji u krola minosów, a ja mam pomysl na rozwiazanie tego problemu. W miejscu gdzie chodzi Markwin są drzwi po prawej stronie. Idziesz tam, lurując markwina i ustawiając go JAK NAJLBIZEJ TYCH drzwi. Stawiasz tak parcele by nie mogl sie ruszyc. Idziesz za drzwi i mowisz "HI" Pojawia sie "armia" minosów. Łącznie z 10 minosow roznego rozdzaju. Otwierasz drzwi siup jednego maga z sd, potem zamykasz drzwi.Otwierasz i potem Siup guarda z sd, mino archera i tak dalej. Jest to sposob raczej tchórzliwy, ale osobiscie wole byc tchorzem i zyc i miec zrobionego postmana
![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |