|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Sorki ze nowy temat ale poprzedni najpierw zamknieto a pozniej usunięto :/ kupilem w Carlinie czar Fireball na 17 lvl. Nie pomylilem z GFB na pewno. Na stronce Tibia.pl jest napisane ze w runie powinny byc jak gdyby 3 kule a ja moge rzucać tylko 2... jestem pewien ze to Fireball a nie ulepszona wersja. Bląd?czy pomylka serwisu? prosze o odp jak najszybszą...
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
|
![]() Moze podpaliles juz cos ta runa , probowales kilka razy?
Jesli nie to zrob jeszcze kilka runek, zobaczysz ze wszystko jest ok i nie zasmiecaj forum. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() masz o mnie dobre zdanie... zrobilem 2 plecaki run na sprzedaz, sam wykorzystalem z 5-10 run i za kazdym razem moglem rzucić tylko 2 razy... jezeli pisanie na temat jest zasmiecaniem forum to uswiadomcie mnie do czego w takim razie forum sluzy?
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
|
![]() Cytuj:
![]() az rzygac sie chce. Teraz sprobuje ci pomoc.. Z tego co zrozumialem robisz te runy fb na sprzedaz,ale masz problem bo u ciebie sa tylko 2 ladunki , jesli innych graczy runa dziala normalnie to masz problem z glowy, a jesli nie to spytaj sie wyzszej instancji ,ja jestem za glupi ![]() Ostatnio edytowany przez Maedhros - 24-01-2006 o 18:58. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Wszystko jest w porządku, runa fb zawiera 2 ładunki, widocznie po update się to zmieniło, a na tibia.pl jeszcze nie skończono aktualizacji czarów.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|