|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Ze względu na to iż nie znalazłem na tym forum czegoś takiego postanowiłem załozyc ten temat tutaj.
![]() Jesli macie jakies pytanie i prośby to mozecie tu pisać ![]() ja ze swojej strony chciałem tu dodać moją kompilacje 89ers - o trzech najbardziej utalentowanych graczach urodzonych w 1989 roku. (Adu vs Dos santos vs Walcott) http://www.soccerfanatics.net/soccer...5809l*****.html zycze wysokich transferów !!
Walk on, walk on with hope in your heart And you'll never walk alone, You'll never, ever walk alone. Walk on, walk on with hope in your heart And you'll never walk alone, You'll never, ever walk alone. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() " Football experts Grupa zafascynowanych piłką nożną. Jeśli interesujesz się nią to wstąp w nasze szeregi!!!"
Panel urzytkownika -> członkostwo w grupach
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
Ależ drogi Wieszoku ja o tym wiem. Jestem w dziale Football experts ale jet jeden problem... tam ledwo co kto wchodzi wogóle a chciałem by moja kompilacje obejrzało szersze grono uzytkowników tego kochanego forum ![]() pozdrawiam
Walk on, walk on with hope in your heart And you'll never walk alone, You'll never, ever walk alone. Walk on, walk on with hope in your heart And you'll never walk alone, You'll never, ever walk alone. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Ja jak tylko wgram w rapidshara to tez dam tutaj swoją komplikację.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia