|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jeżeli ktoś z was słucha Slipknota lub jakiegoś innego Nu metala to podjacie mi do niechc linki, bym był bardzo wdzięczny
![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Rivia ;)
![]() ![]() |
![]() wow, SlipKnoT to nu-metal
![]() ![]() a co do stron to jest łatw coś znaleźć... wpisz chocby w wyszukiwarce wp.pl slipknot i strona o tytule polish=shit to bedzie ta... najbardziej zajebista ![]() pozdrawiam pamietaj - nie ryzykuj stwierdzenia z SKT to nu-metal... nie kazdy moze byc dla Cie tak mily jak ja ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Huh? Jak dla mnie to slipknot to nu-metal (bo co innego?)
Ma wszystko to co potrzeba rasemu amerykańskiemu nu-metalowi potrzebne; bo np thrash metal napewno to nie jest, znalazłem typów co twierdzili że to death metal ![]() ![]() ![]() ![]() link www.slipknot1.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up
Twoje zdanie ![]() ja tam sądze, że SKT to metal. czysty, zwykły. no wiem, wiem, elektronika jest. no i co?? a R+ to nie ma elektroniki?? no i czym jest? naprawdziwszym trashem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Bardzo odwazne stwierdzenie z tym nu-metalem i jak dla mnie nietrafne. Ja tez sadze, ze Slipknot to po prostu metal , bo do trashu na pewno nie mozna tego zaliczyc co mozna bylo zauwazyc 31 maja porownujac Slipknot do Metallicy. Nie ta bajka. A co do samego zespolu to nie znam ich zabardzo, ale w Chorzowie spisali sie nawet niezle, a ostatni singielek "Duality" jest dosyc dobry
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Slipknot na na 100% nie nu - metal ( porównajcie sobie chociażby z LP - widzisz różnice? ) Slipknota dobra była ta 2 płytka ( ta po Made feed kill repeat - nie pamietam juz tutułu)
Acha fanom Slipknota polecam Slaves on Dope - bardzo podobne Hehe ja już ze slipknota wyrosłem ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() ta... a jednak wg wiekoszsci SKT to nie nu-metal... chocby plyta IOWA tego dowodzi, ale ja sie nie bede sprzeczal - jesli ktos uwazato za nu to czemu nie, niech tak mysli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
![]() |
![]() czlowieku wez sie za cos pozadnego
![]() posluchaj takich zespolow jak slayer,vader,czy testament to jest prawdziwa muzyka nie jakis nowy shit ![]() |
![]() |
![]() |