![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: MMz
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() Co sądzicie o dragon lance jest przy tym jakas obrona no czy oplaca sie kupic i czy bez tarczy bedzie mi sie dobze gralo prosze o odp.
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Bron dwureczna kupujesz dopiero gdy masz zamiar chodzic na stworki na poziomie guardow itp. Na niskim levelu i skillach wiekszy atak wiele nie da a brak tarczy znacznie zwiekszy otrzymywane przez ciebie obrazenia.
Odp. 70/70, 30 lev to absolutne minimum. W praktyce mozna sporo pozniej.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Imię: Most-Noiserr
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 16
Poziom mag.: 12
|
![]() @up:
Nie zgadzam się z tobą ![]() Przy skillach 60/60 i 25-30 lvl`u możesz expić solo na np: Dragi(+uh`y), Gs`y(+uh`y i jakiś shooter) Takie jest moje zdanie |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
prosze bardzo, tylko pewnie ilosc zuzytych uhow i ilosc kasy jaka jestes "w plecy" bedziesz utajnial albo falszowal. nie da sie tak stary. d lance oplaca sie na potworki slabsze od guardow, a na guardy to tak 85/85 skile i kolo 60 lvla zeby nie tracic za duzo uhow i kasy. oczywiscie mozna szybciej isc z d lance na guardy ale wtedy tracimy proporcjonalnie wiecej uhow. z gs-em mozna chodzic troszke szybciej z uwag na jego wieksza obrone. osobiscie uzywalem d alnce do expa na cycach, w tombach i na dragach.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() A co kupić bezpośrednio po knight axe ?
Lvl i skille jak w opisie , używam knight axe. Dawno nie grałem , ale się tak zastanawiam co kupić jak będe miał ~20lvl i skill ~61/61. D-lance odpada , bo troche za drogo i lipa jakby wypadło , a po za tym nie jestem przystosowany do większych huntów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: MMz
|
![]() po knighcie kupujesz fire axe ale czekajcie ja nie rozumiem czyli na cyce bez D-lance ani rusz ?....... na guardy tak samo ?? powiedzcie
![]() |
#8 |
eX Moderator
![]() |
![]() cyce inaczej jak w cyclo sie nie oplacaja, w cyclo wystepuja z innym badziewiem wiec lepiej te 70+ skille miec.
guardy okolo 75/75 zaczynaja wychodzic na +, ale expo jest bardzo powolne.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dalader
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: 90\90
Poziom mag.: 6
![]() ![]() |
![]() expiąc broń+tarcza na cycach dłużyło mi się to strasznie... wkońcu dopadłem gsa i sieka nie do opisania... nie znam lepszego sposobu na exp dla średnich lvli jak cyce z dwu ręczną bronią. Co do guardów zależy oczywiście od skila... dwuręczna broń na takie hunty to środek tylko dla postaci z niebyle jakim skilem. coś trzeba umieć ;] Jest także bardzo fajna zabawa ale jednak wole bić je na balanced z tarczą - mniej uhów schodzi a loocik zajefajny
@topic Zainwestuj narazie w f axe, jeśli juz masz kupuj lance jak najszybciej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Hugon Tomi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Slava
Świat: Jamera
Poziom: 50
Skille: --/--
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
|
![]() Ja miałem F axe ale z dopłatą wymieniłem na D lance i nie narzekam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
eX Moderator
![]() |
![]() sami znawcy ..
Przy skillach 73/75 guarda z warhammera zabijam 5-6 razy szybciej niz z ss + medusa. Trace srednio 2x mniej hp. 3 uhy na draga to gorszy waste exp niz necro sorcem. Expiac znacznie szybciej na elfach robilem srednio 3-4k expa na uhu a nie 700 na 3. Przy aktualnych cenach to jest dobry sposob, ale nie na exp tylko bankructwo. @Grajper: gdzie ta sieka i ile srednio expa na tych cycach bo ja jakos niespecjalnie jestem do tego przekonany ?
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Poziom mag.: 99
|
![]() offtop za offtopem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Cytuj:
![]() edit : czy ja wiem czy taki straszny offtop ?? zamiast mówić o tym co jest dobre w D-lance i czy się opłaca jej używać jako broń-2hand , po prostu porównujemy ją do innych setów broń/tarcza. Według mnie temat poprostu się troche zagłębił. @ topic : o tak lubie D-lance , bo jest ładna , niedroga i lepsza niż MMS+SCA (lol) tzn. lepsza od F-axe + Drag-shield , a troche od nich tańsza. Ps. a 2 pytanie - czy F-axe jest znacznie mocniejsze od K-axe , czy raczej tylko troche i czy opłaca się kupować , bo w stosunku do K-axe jest masakrycznie droga ? Ostatnio edytowany przez DRoN - 25-01-2006 o 19:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Under dark skies
Stan: Tutor
Imię: Raven Cien Gomeza
Gildia: Maggot Corps
Poziom: 100
Skille: 90/85
|
![]() @up
FA ma 5 ataku więcej, to bardzo duża różnica.
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być |
![]() |
![]() |