|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: W mieszkaniu
![]() |
![]() Cóz wyprawa na roty w Varlin, na początek dobre i to, co nie?
Początek depo w Carlin, wychodzimy wschodznim wyjściem i idziemy do góry (strzałka) ![]() Znajdujemy ktatkę ściekową, schodzimy w dół i na zachód, powinny być 2 bugi, zabijamy i potem idziemy dalej, zchodzimy do dziury (strzałka) ![]() Scena walki z rotem ![]() Wracamy tak jak poszliśmy, tymrazem wychodzimy z depo wyjściem południowym i dziemy do strzałki, tam jest kratka ściekowa ![]() Schodzimy iidziemy za zachód (strzałka ![]() Zabijamy 2 roty i wracamy obok depo i idziemy tam gdzie wskazuje strzałka ![]() Schodzimy i mamy dylemat: iśc za slima (zielona strzałka), czy moze na roty(czerwona strzałka). ![]() Najpiewrw roty, idziemy gdzie wskazuje strzałka schodzimy. Ss: walka z 2 rotami. ![]() Teraz na slimy (lepiej chodziś tam od 15lvl, jak ktoś ma słabe skille) ![]() A teraz czas na loot, mało, ale cóz słabe były potwory (wiśnie z zabitych po drodze bugów) ![]() A na koniec czas za sceen z małym treningiem na statku w Carlin ![]() Czekam na komentarze. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() omg...jakie objaśnienia.... tak jakby ktoś nie znał tych miejsc
Niepodobają mi sie screeny, z deka z dupy Lepij popracuj nad lvlem i pokaz nam zdjecia hmmm nie wiem np z d land???? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: W mieszkaniu
![]() |
![]() Cytuj:
1. Ktoś może miećnp. 8lvl nie znać XCarlin to nei wiem o co chodzi. Te ss'y były robione dawno, teraz mam wyższy lvl, inna postać. teraz będę robi na foldzie lub w kazoo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzidzia, a cemu mas avata nasego moda $corcerera xD ale ssy takie eeee nudne i wogole... tlumaczone jak dla dziecka
![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() A mi sie ss'ki podobaja
![]() ![]() ![]() ps: ale zrob skille i lvl i lec na cos lepszego~~ 7/10
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() OMG jaka buła....-.-'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2003
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Imię: Diabelski rycerz
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 81
![]() |
![]() heh nigdy nie szukalem slima w carlin a tym bardzie rotow wiem tylko o tych przy wschodniej bramie. foto moze nie najlepsze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
![]() |
![]() No Nawet
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: przed komputerem
![]() |
![]() nuda.................
![]()
![]() |
#10 |
Fallen Angel
|
![]() Droga pokazana dobrze tylko jedno pytanie mi sie nasuwa...Po jaka cholere?
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2004
|
![]() mi sie tam podoba zbrzydlo mi ogrlondanie dsm, gsa czy fsa
JEST COOL I MI SIE POOBA |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest