| 
 | |||||||
| Notki | 
| Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| Guest Posty: n/a | Na senji jest quest z broadsword , perly itp . To obok sa drzwi i za tymi drzwiami jest pare minosow i mino mag i mam pytanie jak mozna znalezc klucz do tych drzwi ? Cos slyszalem o jakims quescie z tym kluczem ale nikt nie wie gdzie klucz. Jak otworzyc te drzwi ? | 
|  | 
|  | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 12 2005 Wiek: 19 Posty: 851   | eee... to chyba QS | 
|  | 
|  | #3 | 
| Użytkownik Forum | Mialem taki sam probilem drzwi byly zamknite a tam pisze jakis bzdety ze drzwi sa zamknite magia -.- . lecz pewnego dnia byly otwarte   weszlem i zaprosilem kolege zabil mino mage poszlismy a TAM TAKIE RÓZNE LABIRYNTY!!! puzniej szukalismy keya znazezlismy ale to nie ten a w dodatku zamkneli nas tam i miałem problemy kolege mosial GM wyciagac  tam za mino mage sa schody... I takie inne a te skarby to tylko dla ubarwienia gry. Nie da sie do nich dojsc Tam w tych labiryntach behollder mino mage mino guard archer i tyle pajaki i nic grozniejszego .KLUCZ ISTNIEJE !!! Widzilem jak otwierali te drzwi i zamykali ludzie sobie tam expia ale niestety maja klucz i niechca powiedziec z kad go maja napewno z questu który nie ma nic wspulnego z tym LOL! 
				__________________       Ostatnio edytowany przez Crazy Mage - 27-01-2006 o 13:01. | 
|  | 
|  | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 06 2005 Lokacja: Nie powiem... Posty: 506 Stan: Aktywny Gracz Imię: Caduro Silverarrow Profesja: Rookstayer Poziom: 24 Skille: xx/xx   | Do tego nie trzeba klucza ludzie. -.- Na dole trzeba mieć destroy fieldy i pod którymś fieldem (chyba kolo kolumn trza poszukać) jest dźwignia, która otwiera i zamyka te drzwi. @Down: Aha... Ja doszłem tylko do mino maga za drzwiami, które otwiera dźwignia... 
				__________________ [CHAR]Caduro[/CHAR] Klyknij w obrazek i wejdź do zbrojowni użyszkodników Tibia.pl. Ostatnio edytowany przez Norah - 27-01-2006 o 16:10. | 
|  | 
|  | #5 | |||
| eX Moderator Data dołączenia: 26 09 2003 Lokacja: Fangorn Forest Wiek: 43 Posty: 1,355 Stan: Na Emeryturze Gildia: Defenders of Fangorn   | Cytuj: 
 Cytuj: 
 Cytuj: 
 Z tymi drzwiami jest mały paradoks, bo klucz do nich jest, tyle że za tymi drzwiami. I nie jest to jakieś moje widzimisie bo klucz mam a to miejsce było swego czasu moim ulubionym expowiskiem. Teraz mała wskazówka: Te drzwi nie są wejściem do podziemi senji lecz wyjściem z nich. Nie tędy droga panowie. Nic więcej nie powiem. Ja znalazłem przejście to i Wy powinniście znaleźć. 
				__________________ 1. Moderator nie nabija postów - moderator ma wiele do przekazania 2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. | |||
|  | 
|  | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 09 2005 Wiek: 34 Posty: 48 Stan: Aktywny gracz Imię: Simon Pallek Profesja: Paladin Gildia: Chaos Świat: Askara Poziom: 21 Skille: 59/44 Poziom mag.: 10   | Weszlem tez raz tam, bo byly otwarte i potwory wybite;] Ide patrze minosy i olo na nich trenuje 34 knight...Mial klucz i pomogl mi sie wydostac;] Pozatym to jest -3 lvl foldy...Zeby tam dojsc, trzeba chyba przeszukac ten 3 lvl pod folda, tam gdzies jest key i tak jak mowil wyzej moderator - to jest wyjscie;] Mam nadzieje, ze to nie qs;] Btw. jest tam duzo roznych minosow, wiec nie zapuszcac sie na niskim lvl;] 
				__________________ Best solo - dragon  Best hit - 100 w Valkirie Jestem bogiem...^^ | 
|  | 
|  | #7 | 
| Guest Posty: n/a | Popatrzcie se na poradniki. Tam jest o foldzie podziemiach. Zchodzisz na -3 a tam co??? Minosy. Wchodzisz wyżej i co mino magi i inne w pokoju który wygląda jak ten co wida z tego questu. |