![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam
Jest to mój pierwszy filmik WMv, niemiałem co robić więc pozbierałem stare sski i sie zrobiło filmik. Mój pierwszy filmik więc niedawajcie za bardzo surowych komentów ![]() Oto link: http://rapidshare.de/files/11827100/...berna*****.html Świat Hiberna ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wkurzajewo
Stan: Na emeryturze
Imię: Malikor
Profesja: Knight
Gildia: Dark Monastery
Świat: Eternia
Poziom: 50
Skille: xx/xx
Poziom mag.: x
|
![]() Hehe Filmik całkiem całkiem jak na 1 raz ale moje uwagi: (mogąci sie przydac)
- Film niema początku ![]() - Film Wmv Z ssów niejest tak ciekawy jak Film wmv z ruchomymi obrazami Warto dodac filmy wtedy film jest atrakcyjniejszy mozna takze pomieszac ssy z filemem tez daje niezły efekt - Jesli Robisz juz z ssów to nierob całych otwierasz painta(lub co innego) robisz kopie ssa, wklejasz i robisz obrubke skacasz to co niepotrzebne np Default , albo co innego, I pamiętaj zeby film był czytelny nigdy nierob tak zeby widz przybliżał sie do ekranu aby zobaczyc co tam pisze U ciebie Te advance były troche zamałe czasami wręcz niewidoczne jedna biała linia na przyszłość powiększ je troche ![]() ![]() Ogulnie jak na pierwszy film To bardzo Njas
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wkurzajewo
Stan: Na emeryturze
Imię: Malikor
Profesja: Knight
Gildia: Dark Monastery
Świat: Eternia
Poziom: 50
Skille: xx/xx
Poziom mag.: x
|
![]() Ops! Bardzo sory za 1 Punk w mojej wypowiedzi poprzedniej mianowicie JEst początek
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2005
Lokacja: KOALOA ISLAND
Stan: Zbanowany
Imię: Savir firestorn
Profesja: Druid
Świat: Aldora
Poziom: 9
Skille: 12/13
Poziom mag.: 5
|
![]() Żartuje dopiero mi sie ściąga ale jestem pełen nadzieji
![]() Gratulacje ale Nakrecicie cos o ALDORZE, która jest najlepsza ..................... AldoraROX :::::::::::::::: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() szkoda że dałeś na rapidshare =(
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() UP : Czemu szkoda ?
Pracuje nad uaktualnieniem Filmiku, ale jakby ktos podał jakis poradnik, bo niewiem jak film rec przerobić na WMV.
Wahibi, Elite Knight, Level 86 - Retired Mazdach, Royal Paladin, Level 72 - Retired Jikom Vick, Master Sorcerer, Level 56 - Retired Wojtas Knajcik, Knight, Level 46 - Hacked ![]() Ostatnio edytowany przez wahibi - 26-01-2006 o 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() No co tak mało komentów, dawajcie więcej
![]()
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() ja nie moge sciagnac filmiku
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czemu ? co ci wyskakuje ? Rechosta zrobić ?
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2006
Lokacja: Rzeszów/B3
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lotar Hellscream
Profesja: Paladin
Gildia: Iridian Army
Świat: Iridia
Poziom: 43
Skille: XX/XX