|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
|
![]() Chcialbym sie dowiedziec czy denerwuje was takie cos ze chlopy robia postacie jako dziewczyny i sie sie podaja za dziewczyny?? Bo mnie osobiscie to denerwuje i pare razy sie juz dalem nabrac
![]() NO to jak myslicie?? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() J mam postacie chcoplaki oprucz jednej.Bysiu-to dziewczyna,ale to byla pomylka przy wybieraniu plci a niemam pacca zeby to zmienic ale chce.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Gay Bitch PLX!
![]()
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Ja gram plcia przeciwna, ale sie nie podaje za kobiete. Nikomu to nie przeszkadza, wrecz przeciwnie, mam wzgledy
![]()
![]() |
#5 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() A co za roznica czy zenska postacia gra mezczyzna czy kobieta?
(slowo kluczowe w tym zdaniu: GRA). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
|
![]() Świeata prawda polin,co to za roznica?
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Niektore polaczki wyludzaja w ten sposob eq
![]() Kara jest jedna: DEAD ![]() Pozdro
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Może wiecie mieli kłopoty w dzieciństwie takie jak:Mama ubierała mnie w sukienke i dawała mi do zabawy lalki,lub lubią chłopców,ja jak grałęm babką to podawałem się za faceta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
|
![]() Ja przeważnie grałem (i teraz tez gram) kobietami. Jednak zawsze, gdzy ktoś mnie pyta o płeć w RL, mówię prawdę. Czemu akurat tak? Nie wiem. O obecnej mojej postaci zadecydował rzut kostką.
- parzyste - knight, nieparzyste - pal - wypadło, że knight - parzyste - kobieta, nieparzyste - mezczyzna - wypadło, ze kobieta. Po za tym kobiece outfity są ładniejsze moim zdaniem. A kobietami gra się łatwiej. I to nie tylko, gdy ktoś nie wie, jaką masz płeć w RL. Kilku krotnie kupując coś od kogoś znajomego, nawet, gdy ten ktoś doskonale wiedział, że nie jestem dziewczyną, udawało mi się zmienić cenę zakupu/sprzedaży lub "wygonić" kogoś z expowiska hasłem "no co ty, dziewczynie nie pomożesz ![]() Ale zapewniam cię, że wśród hi-lvlowców niewielu zwraca uwagę na płeć postaci. Ważne są umiejętności, zachowanie i zachowanie, a to, czy jestęs w RL ładniejszy czy brzydszy... twoja sprawa. Na takie coś zwracają uwagę tylko niskopoziomowi gracze, którzy nieco inaczej traktują tibię, mniej jak grę.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() i jeszcze raz zepsuty swiat zachodu pozwala na obrzydlie praktyki niezgodne ze swieta wiara chrzescijanska
jako przedstawiciel ligi polskich rodzin ![]() ![]() zeby ,,facet z gola baba nie mogl...?,, ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Mnie baaardzo wkurza jak kolesie grają dziewczynami. Jak zaczynałam grać w Tibię to tego nie było. Teraz się taka fala zrobiła. Denerwujące są ciągłe pytania "a w rl też jesteś dziewczyną?" albo proszenie o numer gg, by dokładnie to sprawdzić. Przez to, że coraz więcej chłopaków gra dziewczynami trudniej znaleź, ale ja na to leje bo i tak już swojego mena mam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Tutaj
Stan: Niegrający
Imię: Marros
Profesja: Knight
|
![]() W Tibii jeszcze nie spotkałem takich 'transwestytów'
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Ja gram dziewczynami ... ale rozmawiam normalnie jak facet i jak ktoś się zapyta , to normalnie mówię jak jest ...
Teraz dlaczego gram dziewczynami ...??? Przypadek ... wstukałem bardzo dużo fajnych męskich nicków ... i wszystko było zajęte !!! A ponieważ grałem też w diablo 2 - wszystkimi postaciami ... między inymi były tam amazonki , czarodziejki , zabójczynie ... wstukałem nick ... akurat był wolny i tak już zostało ... To prawda,że postacie dziewczyn fajniej wyglądają w Tibii ... 8)
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Ja miałem dwie albo trzy postacie kobiece. Chociaż zawsze dominowali u mnie mężczyźni (gdzieś tak 3:1) to jednak nie widzę nic złego w tym, żeby chłop grał babą, lub odwrotnie.
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2004
|
![]() a mnie to bardzo wpienia bo wiekszosc graczy w tibie to plec meska dziewczyn jest malo i wiekszosc grajacych babkami to faceci dlatego jak tylko sie dowiem ze babka gra facet odrazu leca bluzgi i dobrze sie z tym czuje a tym co nie pasuje niech zglosza do cipow zeby otworzyli serwer w holandi napewno was tam milo przyjma dziewczyny sor chlopaki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Katowice
Profesja: Elder Druid
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 61
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Moj kumpel gra laska i wezme z nim slub. ja sie nie dalem jeszcze nabrac bo malo gadam z nieznajomymi, jak ostatni raz bylem w party to mnie Party PK ubil
![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2004
|
![]() Dla mnie nie mam różnicy czy kobieta czy mężczyzna co kolwiek by chciał nie ufam osobie tej która próbuje wyciągnąć Eq
![]() |
![]() |
![]() |