|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam mały problemik niewiem gdzie expić. Mam do wyboru 3 oplacalne expowiska (tomby, cyclo, i scaraby). Podzielcie się swoją wiedzą na ten teamt i odpowiedzcie na moje pytania:
1. Ile średnio expa na godzine wychodzi na cyclopolis, jak z lootem i ze stratą run 2. Ile średnio expa na godzine wychodzi w tombach, jak z lootem i ze stratą run 3. Ile średnio expa na godzine wychodzi na scarabach, jak z lootem i ze stratą run |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2005
Lokacja: Wioska city
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
![]() ![]() |
![]() zakladajac ze jestes sam na calym respie
1. 2 poziomy z wylaczeniem miejsca ze skrzynka (arcan itp) ~30+k/h loot zwraca za runy,czasem jakis skromny zarobek 2.10-30k/h (zalezy od poziomu tomba) z kasa 3-6k/h (jak poprzednio ![]() 3. 20-30k/k (poziom przed ancientami) kasa zwraca za uhy z drobna nadwyzka + 0-5 gemow roznych wszystko badane na knightcie 50lvl 80/80 amen
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Imię: Lutra Javin
Profesja: Sorcerer
Gildia: XXX
Świat: Vinera
Poziom: 8
Skille: 15/15
![]() |
![]() czyli podsumowując kolege Yogera
najbardziej opłacalne cyco jeżeli chcesz szypko nabić expa albo scaraby jeżeli chcesz zarobić.ale ja i tak polecam cyco.(wydaje mi się że mniej uh zejdzie ale tylko się mi wydaje)
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Sieradz / Łódzkie
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() Cyc to ogromny exp i duży loot, gorąco polecam. Zaś na skarabach też jest niezły exp, ale jeżeli chodzi o loot, to tylko dużo kasy uzbierasz oraz scarab coiny i small emeraldy
![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Jak widac pod avatarem mam skille 82/80 zakladajac ze bede chodzic w tombach za tp moze takie informacji mi udzielicie
|
![]() |
![]() |
#6 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
skaraby daja duzo golda, srednio z expem; krypty moga mi nawet dac 70k expa/h [czasem z zyskiem, czasem nie], ale wtedy zamieniam sie z knighta w maga, nawalam noon stop z gfb w paczki (4-5) wampirzów, jest jedna taka krypta, bodajze takie ruiny skalne na wschod od miasta, gdzie jest masakra z gulakami; ---------- w cyclo z 2h bedziesz uh tracil minimalnie, nieodczuwalnie bym powiedzail [zakladajac, ze nie bedziesz przedzieral sie przez smoki]; na sakrabach to uhy beda szly w bardzo jednostajnym tempie, skaraby oprocz bicja z łapy, bija rownierz z poisona, jaki stawiaja poison fieldy, ktore zatrowaja; krypty to jest 100 roznych wariantow i mozliwosci, jest tam tak zroznicowanie, ze sie nieda jednoznacznie powiedziec ile expa loota czy uhow sie zyska/straci; podaj w ktorej krypcie chcesz isc za teleport, wtedy Ci pomoge |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() @UP
Pierwszy raz bede miec pacca wiec doradz mi ktora mam wybrac |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
|
![]() Hmm... tez soro nad tym mysallem i polecam SCARABY, bardzo spokojny monotonny, ale oplacalny i przyjemny exp. Jak masz ladnny free respik to wycisniesz nawet 35k /h. To tylko moje zdanie, ja tak wybralem i poki co nie zaluje, a i domek bardzo ladny sie stal.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Arkadia
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Powiem to tak, Pacca mam od niedawna ale zdazylem poznac te expowiska.
Scaraby to w miare dobry ale bardzo monotonny exp szybko sie nudzi, ale za to bardzo dobry loot i zawsze mi sie zwraca za uhy (gdy koncze expic 1-5 kamyków, 1-2bp cash). W Cyclopolis jak ktos wyzej powiedzial jest masa ludzi, więc najlepiej chodzic w godzinach porannych. Exp jest bardzo dobry o ile nikogo nie ma ale i tak wole poh ![]() To tyle mam nadzieje ze pomogłem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2006
|
![]() Osobiście nie mam Pacc ale qmpel ma i wiem, że naljepiej Knightem sie expi na Scarabach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem, raczej tomby
![]() ![]() (PS. Koles z Klasy ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Czyli jednak tomby lub scaraby
Czytajac wasze posty doszedlem do wniosku ze wezme se poexpie 1 dzien na scarabach i 1 dzien na tombach na koniec dnia podlicze ile mam zyskow/strat mysle ze tak bedzie sparwiedliwie PS. Xerpox twoj post jest zbedny (mowiles mi o tym w szkole) |
![]() |