|
|||||||
| Notki |
| Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Na new bedzie głowna :D
Gildia: Ciastkarze :D
Świat: Askara
Poziom: 101
Poziom mag.: 7
|
Tibia movie
Za***isty quest :< kiedy padl "Gladiatho" (60ms) wiedzialem ze padniemy coz udalo mi sie jakos zlapac gs :< Btw... nie pisac mi tu uh bo uh bot :< mialem 2 bp uh otwarte bo -trzymam uh od tylu (klikam na taka strzeleczke zeby wrocic do poprzedniego bp z uhami) dlatego wyjelem nie pelny bp uh bo sie balem ze nie zdaze kliknac na strzaleczke ![]() -uham sie nie notorycznie tzn nie jak mam ponizej 500hp czasem jak mam 50-300 wiec to chyba wyklucza bota? Ehh questa wogule z***alismy co widac ja moze bym przezyl gdyby nie to ze zalozylem gs zeby uwalig gs'a (nie wiedzialem ze koles s*******i ) po 2 pallek czy kto tam zlurowal 2 monstery pod tp :/ nie wzielem boh xD http://rapidshare.de/files/13143857/...final.tmv.html co do tibia movie http://rapidshare.de/files/13144257/...0.3.2*********** uzywa sie tego jak tibia cam kopiujesz filma do folderu gdzie masz zainstalowana tibia movie itd itd... byl fun ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Węgorzewo
Imię: Thorthy
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 106
Skille: 85/84
|
@up
Sam jestes keylogger ¬¬ To co dal to filmik w TibiaMovie - programie podobynm do TibiCam Sam link do TM mozna znalezc w przyklejonym temacie wiec przestan gadac ze to kg |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
A drugie *****? Nawet jesli to nie keylogger, to niech nie daje na forum *****, bo i tak pójdzie ze 100 podejrzliwych postów ;s
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
|
Jesli ***** wam przeszkadza... to pech
Nastepnym razem dajcie to w RARu to moze zamiast 100 to bedzie 50 "podejrzliwych postów" ![]() A co do Filmu to fajna jazda tylko szkoda ze koles niezdazyl wziac wszystkiego. Szkoda ze tyle dedów, zawsze na banshee questach widzialem "kupe" ludzi a tu ich tyle niebylo ;P |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
|
rotfl
ze tak to określe... Gz dla Eternal Gorna of Rad'faha ;d |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Imię: Ninelanta
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 1
Poziom mag.: 1
|
pomine moja ocene wykonania tego questu, ale pogratuluje tobie tego, ze walczyles do konca choc nie udalo sie.
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Kaczory
Stan: Aktywny gracz
Imię: James Howk
Profesja: Knight
Gildia: \./
Świat: Kyra
Poziom: 8
Skille: 42/40
Poziom mag.: 3
|
Daj rehosta na tibiacams lub cos innego bo ja chyba mam limit przekroczony na rapidzie
![]()
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2004
Imię: Agrin Palladyn
Poziom: 122
|
zamiast dac rec to jakies kombinacje
Buhuhhauahuhuau h![]() Tak wlasnie ze tak i co ? Ostatnio edytowany przez skret - 13-02-2006 o 17:07. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Andrychów
Świat: Nova
Poziom: 93
Skille: 89/88
|
W tym temacie jest bezpieczna wersja tibiamovie http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=61690
Jaki ****a fuks że aola nosisz ;D btw z***any team. @ up Cos ci sie nie podoba w tibia movie? To moderators: weźcie zbanujcie takiego co mówi że coś jest na 100% keyloggerem BEZ ŻADNEGO DOWODU. Nawet ***as nie sprawdził to żadnym antywirem. -.-
"Ile dałbym by zapomnieć was, wasze tanie kawałki w radiu lecące cały czas, Ile dałbym by nie widzieć mask, które się tym jarają skamieniali jak głaz" - FIRMA WIRUS HIV HO POLO Ostatnio edytowany przez Mich@ł - 13-02-2006 o 14:20. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
sorry, ale z tego co widać wszyscy co przeżyli wyszli... tylko ty zostałeś
![]() niewiem czy bardziej oplacalo ci sie zebrać tego gsa,tower shield,stealth ring i stracić aola/exp/skille/mlvl czy wyjść i zrobić kiedy indziej
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Kaczor pierwszy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Allance of justice
Świat: Danubia
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
Pozostaje mi powiedzieć: own3d
No ale w gruncie rzeczy quest done ^^ Troche to dziwne, widziałem Banshee questa wykonywanego przez 4 osoby, poszło jak z płatka...
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
|
ja... totalna kicha. Widac ze jestes dzielny chlopak xD Za malo shooterow bylo bo ile tam zostalo chyba 2 palkow i 6 knajtow. Jakby kazdy mial Challenge to bym moze udalo by sie jakos zabrac wszystkie nagrody. Naprawde nie widzialem takiego Banshee quest jeszcze
Ale gadaliscie cos tam ze macie zrobic jak na kyrze tylko troche wam nie wyszlo ;p |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
|
Ja *******e widac kick i nie wiecie ocb
Po 1 Hassan Sass mial ****a pobiec >> i bloknac a co zrobil? pobeigl \/ i zlurowal nam dl na niespodzianke Po 2 nie mielismy zrobic tego jak na kyra napisalem ze niechce pasc jak ten Gosc na kyra ale hassan nie zajazyl ![]() Po 3 z***alem bo moglem od razu s*******ic wziac nagrody i *** im w dupe (7 osob mi pisalo na priv zebym tak zrobil )Po 4 Poszlo mi 12bp uh... blokowalem all warlocki,banshee itd... i ofc nie dostalem ani 1 gp z loota :< (ponoc mi sie nic nie nalezy a mam filma ze all pomagam )btw.. Fun? 85ek s*******a 72 ek s*******a 61 ek zostaje ![]() P.S Rad~ Stare dobre hardcorki? ^^ (nadal mam nasze filmiki hehehe ^^)Edit: Jak wyjde z questa przez tp nie bede mogl spowrotem wejsc Co do aol i blessow aff to w 1 noc odrobie wazne ze mialem zabawe jak nigdy ^^Ostatnio edytowany przez Ampul - 13-02-2006 o 15:36. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: Polska
|
Gratz filmiku, ogólnie super akcja ... Przede wszystkim to że zostałeś do końca
Szkoda że tak wysokie lv speniali i uciekli Ja miałem podobną sytuacje, blokowałem tego questa na 85 lv, tylko że padli wszyscy oprócz mnie ... Jakieś 10 osób Wziełem loota i na legalu wyszedłem A potem dostałem hunta od Polaków za to że oni padli a ja wziełem nagrody Ahh, szkoda że nie robiłem filmika, bo niezły polew mógłby być ... Jeszcze raz Big Gratz ziomek Powodzenia ![]()
|
|
|
|
#16 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Pokemon Stronghold
|
Po prostu Gorn jest człowiekiem hardkoru
za dużo sie ze mną na berylii zadawał i taki uraz psychiczny już mu został ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
Takiego h-u-j-owego Banshe jeszcze nigdy nie widzialem.
A ten 85 ek zachowal sie jak totalny noob am pytanie jak on wogole zrobil yen 85 ?? 5 ownerow ?? A co do ciebie Gorn Tez zachowales sie jak noob!! mogles posluchac zgnilka czy jakos tak i 2 trapy na wrl i by szybko poszlo i nikt by nie padl ![]() |
|
|
|
#18 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
to TYLKO ZGNILEK PADL hahaha gz gz ^^ wielki bohater ^^Hassan sie bal od samego poczatku coz lvl to nie postac ![]() Rad~ zacznij grac na askara nie powspominamy ^^Btw... Stanelem na nogi ^^ w sobote prawdopodobnie z tym samym teamem ide 2 raz na banshee ^^ (ale kilku nowych dojdzie moze tym razem to ja bede dowodzic ) |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
|
Cytuj:
po1. kozaka z siebie robiłeś, że niby wszystko wiesz a na samym poczatku questa poszedleś go wykonywać na GL na tego respa "za DSem" (tam gdzie starkler)<Gratz>. A nas od "polaczków" i "mądrali" przed tym zjechałeś, "polaczku". po2. 12 bp uh straciłeś bo latałeś jak taki idiota i lurowałeś na siebie po 3 banshee. po3. jedyne co należy ci oddać to wrl seal. Ale i tam pewnie bys tyle niestracil gdyby nie to, ze 2 shooterów stalo na gorze i afkowało, lol. Edit. Wszyscy macie racje, noobowato było ![]() Ostatnio edytowany przez lukaszby - 14-02-2006 o 10:43. |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
Dajcie rehosta na czymoklwiek innym niz rapid share