![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Hoomik Movie Studio prezentuje film pt. Killin' Dr. Omader!
Film pokazuje w jaki sposob tyrania Dr. Omadera zostala obalona, jakich uzyto do tego metod oraz kto byl w tym celu 'wynajety'. Nie bede sie zbytnio rozpisywac, to trzeba zobaczyc! ;] -- Troche danych technicznych: Waga - ~14 mb Format - WMV Uzyte narzedzia - Fraps; Video Edit Magic 4; Power Video Converter; VirtualDub Wykorzystano fragmenty z - South Park, Pocałunek Smoka; Manhunt Uzyte audio - Star Wars Theme, Frontside - Pozew O Przebaczenie Czas trwania - 3:48 min. -- Film wazy stosunkowo malo jak na czas jego trwania, niestety odbilo sie to nieco na jego jakosci. IMO jest niezle, gdyby bylo na 100% ostrosci to film by wazyl ~45 mb i nikt by go nie sciagal ;p No, i najwazniejsze: Killin' Dr. Omader (rapidshare) Comments plxplx ;] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() No dla mnie to jest beznadzieja... To wyglada tak jakby zrobil to jakis dzieciak bo ma pretensje ze to ze dostal bana na forum o.0 Muzyka do kitu, zadnej akcji... nudne to wogole... dla mnie 1/10... nie polecam! Nie warto.... ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
@topic Nie no rewelka, HOMIK wielke GRATZ i ukłon w twoją stronę. Tylko te napisy troche niewyraźne, ale jak dla mnie to: FABUŁA 15/10 lol POMYSŁ 15/10 lol WYKONANIE 10/10 (tylo tyle bo te napisy niewyraźne ;p ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() LMFAO!!!!
Leze i kwicze ze smiechu!!! Hahahahaha... Jestem fanem South Parku, ta koncowka mnie zabila poprostu ![]() Hoom powiedz mi jedno... Dlaczego to ja oberwalem, skoro to pomysl Shinjixa byl? Film nie jest zgodny z tlem historycznym! BTW Czy moge sie teraz spodziewac powstania zespolu Camels of Bodom? (pozwole sobie zamiescic odwolanie do tego tematu w OWIONie ![]() Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 19-01-2006 o 02:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() w całej tej mistyfikacji !!! @topic Już 3 razy oglądałem ten fiml, gdyż dawno mnie nic tak nie rozbawiło ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() Wohoho : P
Starsza mnie wysłała wczoraj na pustynię do lokalnego źródełka zebym wody przyniósł bo się w studni skończyła.. I wtedy po prostu doznałem szoku.. Dosłownie i w przenosni. Ujrzałem martwego wielbłąda. Szybko pod biegłem i klyknąłem LBM + shift na wielbłądzie.. teraz wiedziałem wszystko ! You see death Dr. Omader Czym prędzej próbowałem uratować wielbłąda, ale było juz za późno.. Gdyby ktoś nie wierzył: ![]() @film: zajefajny.. Wiem ze tekst ze znalazłem ciało Droma na pustyni lekkawo nie pasuje.. no ale w koncu wielbłądy tam żyją : P Twórz dalej Hoomciu, niezle Ci to wychodzi Ostatnio edytowany przez Gallar - 19-01-2006 o 07:25. Powód: Zapomniałem napisac o filmie ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... jakiś dziwny ... brzydko ta druga akcja wycięta z gry wyglądała ... ale pomysł dobry ... wstępniak był fajny , na początku miałem nadzieje , że będą 'realia' Star Wars'ów i ta muzyka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
Skille: 13/37
![]() |
![]() O.o
n.c zajefajne ![]()
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Bravisimo!!!
Daje ci 15/1 za pomysł a wykonania nie ocenie bo w sumie co ale efekty fajne.I śmieszna końcówka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2004
Lokacja: Silesia
Imię: Czarownik Iwanow
Świat: Pacera
Poziom: 67
Skille: 21/27:]
Poziom mag.: 60
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Between heaven and hell...
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Jednym słowem: <LOL>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Naprawde fajne
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Simon Pallek
Profesja: Paladin
Gildia: Chaos
Świat: Askara
Poziom: 21
Skille: 59/44
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() rotflamo;] jak juz cos chyba
![]() btw tez uwazam ze fajny filmik! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Zmusiłem się do obejrzenia z paru powodów
a) jak coś Hoomik walnie to napewno nie będzie to dno totalne b) wystarczy, że w opisie był napis "south park" ![]() Jak już Dr.Om pisał, końcówka ROX! Tylko faktycznie, można było pojechać może jakimś kodekiem? Fabuła i pomysł: 9/10 - jeden punkt mniej za to niedociągnięcie, nie Dr.Om był winowajcą ![]() Wykonanie: 10/10 - miało byc 9/10 ale jestem już przyzwyczajony do kiepskich rozdzielczości filmików ![]() Razem: 10/10 - Ciekawy filmik, w dodatku łączy moje dwa ulubione dzieła: South Park i Ojca Chrzestnego ![]()
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
![]() @topic: A co do samego filmiku jest za***isty ^^ Zresztą jak wszystkie filmy hoomika. Powodzenia w dalszym tworzeniu ![]() Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 26-01-2006 o 19:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Hoomik
Ja nie powiedzialem ze tak jest tylko ze tak to wyglada... mi sie filmik nie podobal.. nie wiem... kazdy ma swoje zdanie... ale tworz dalej.. moze nastepny mi sie spodoba ;]] |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Nikt ważny
|
![]() Owned!
![]() Drom, bolało? Ile czasu zajęło zanim umarłeś? ![]() najlepsza końcówka z South Park-u, reszta taka.. nie za ciekawa ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nice ale te napisy są w skali 666/1337 ...
Btw... to był Jet Li? Wyglądał jak Tony Jaa... zreszta wszyscy chinole tacy sami xD