|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() Potrzebuje plik dzieki ktoremu przedmioty w Tibii beda wygladac tak ja na pic. Jest to wyglad z przed gdudniowego update
~-~KliK~-~ --- Edit Cytuj:
--- aa btw to jakos chyba spr. file czy cos w tym stylu
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Z tego co wiem ta grafika nie działa na nowy klijnencie a jak zainstalujesz stary to spachuje do nowej wersji.Jeżeli chodzi gdzie go znaleść poszukaj na np.Tibia.com lub na jakiś polskich stronach masz szanse że tam będzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Grasz w tibe jesli tak,i jesli znasz kogos kto gra troche w tibie to popros go cz niema takich starch fotek i moze by ci przeslal na main czy jakos.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maniak Bleble
Profesja: Elder Druid
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 127
Skille: 22/28
Poziom mag.: 76
|
![]() @up : hahahahaha no niezle
Na tibia .de widzialem ostatnio gdzies plik .spr ze stara grafa poszukaj a napewno znajdziesz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
![]() |
![]() @ up
Skad masz Smierc z "Ostatniego Bohatera" ? @ topic Sciagnij sobie stara tibie i bedziesz mial =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() O ja pi******
Bosze dajcie zyc na tym forum! Cytuj:
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sciagnie ta stara Tibie i jak on ma to uruchomic?? OMG ziomek jeste spoprostu O.S.T.R ------------------------------------------------------------------------ 45 Dark red Look........ It's a Newbie ;P;P;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() OMG!!! Ale do czego c ta stara grafa??? Jak ci sie nie podoba obecan tibia to nie graj w nia. Na stronie reebowa napewno cos jest, tam wszystko jest
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jeez...
Bo te starsze rzeczy mi sie podobaja? Wiem, ze mozna to sciagnac, bo widzialem na tibi.de, ze bardzo duzo osob to ma...
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2004
|
![]() mysle ze sciagniecie starego klienta to dobry pomysl
ale nie uruchamiaj go tylko skopiuj sobie plik graficzny wstaw go do najnowszego klienta i powinno pojsc |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Robisz tak:
1) Sciągasz z tibia.pl odpowiedni kleint. 2) Rozpakowujesz plik spr tego klienta programem z tibia.de 3) Rozpakowujesz najnowszy plik programem Reebowa (grrrr....) 4) zamieniasz PLIKI BMP (stare rzucasz do tego katalogu gdzie rozpakowywales nowe) --->Niestety nie wiem czy mają te same numery :/ <--- 5) Robisz pack spowrotem do spr UWAGA z tego co zauważyłem mogą wystąpić pewne komplikacje w związku z numerami plikow... Na tibia.de szukałem, i juz niestety nie ma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() :S
Mozna jakos jasniej?