|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Stan: Niegrający
|
![]() A więc wchodze na głównej stronie i wchodze w czary druida i nie rozumiem czemu daliście że hmmy da sie robic od 25
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() To nie tibia.pl jest wydawca tibii, to tylko strona fanowska i wymogi czarow sa od niej niezalezne. Pisze ze od 25 lvla bo mozna od 25 levela i tibia.pl tylko o tym informuje i koniec. Masz pretensje to idz do Cipsoftu i nie awanturuj sie bo bardzo dobrze ze jest od 25 levela.
ps. Za ile kupiles postac?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Stan: Niegrający
|
![]() mi nie chodzi o to że ja sie mam z kimś kłucić tylko nie wiem czy od 17 bo wtedy ma sie wystaraczjąca ilość many czy na 25
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa
![]() |
![]() Cytuj:
Zobacz sam:http://www.tibia.com/library/?subtop...premium=&sort= P.S Temat do zamknięcia. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Imię: Darker Galit
Profesja: Knight
Gildia: Narazie nie ma :P
Świat: Harmonia
Poziom: 30
Skille: 63/62
Poziom mag.: 4
|
![]() Hmmy sa od 25 lvlu gdyz palik tez moze je robic i wlasnie na 25 lvlu palicy maja 280 many ^^ Temat do zamkniecia
![]() |
![]() |