|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Opłaca się, a spotakć tam można rozmaite potwory ale to zalerzy gdzie dokładniej, na powierzchni najśilniejszt to slim a już w podziemiach to nawet DS są i FD
![]() Jak grasz na danoobi to możesz domnie zagadać (Vis Maior) to bym cie oprowadził
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oplaca sie tam chodzic
spotkasz na powierzchni : Raty,cave rat, poison spidery i slima a pod ziemią skorpiony szkielety ghule Demon szkielety Fire devile a nawet Gsa (ostatnio mi kumpla ubil hitami 200 i 150 ![]() ogolnie mozesz spokojnie chodzic ale exura vita + BP UH i pare GFB to podstawa.zrob jeszcze do 60 dista , to bedzie jeszcze ekonomiczniej ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2004
|
![]() bardzo się opłaca tam chodic ja chodze tam codziennie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() A mozecie zapodac jakas mapke?? Tez bym sobie pozniej poszla ale nie wiem gdzie to
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Isle of Kings nie polecam raz poszedłem z kumplami teraz mam tam przewalone musze 1k zaplacic
![]() hi brooch yes yes passage yes tam som chyba tylko monki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Jak trenować palladynem żeby mu szybko skile rosly ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() no nie wi mczy oplaca tam sie chodizc bo ty glownie bys musial na ds siedziec bo w dziurach z ds nie ma gdzie uciekac a jest ich tam duzo kiedys bylem tam gdzies na 30 lvl to ledwo ucieklem bo niewidke puscilem tak bylby dead
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() _____________________________________________ Jarro/pally/21lvl 8 mlvl <nareszcie>/Carlin/Eternia best monster- demon skieleton Jarro Talgesi/knight/18 lvl 3 mlvl <gdzie ten 4 mlvl ![]() Best monster-dwarv soldier [ALIGN=center]"Nie martw się, jutro będzie gożej!!!"[/ALIGN]
![]() |