|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ettolan
Profesja: Knight
Gildia: Black Sapphire
Świat: Refugia
Poziom: 47
Skille: 74/73
Poziom mag.: 5
|
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 75
Skille: 87/83
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Jak sie z tego ściąga??
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nice hunt, ale ciemno.. ciekawe jak widzisz w takich ciemnosciach?
![]() Szkoda, że taki krótki film i nic nie można zrozumieć z rozmowy twoich kolegów. Filmik polecam dla ludzi co chcą zobaczyć więzienie. PS. na początku filmu na knale trade jest powiedzaine przez mojego kolege "Wina Alia = thief" prawda, jak gracie na Refugi i chcecie sporo poloocić, a zauważycie, że Wina jest w pobliżu UCIEKAJCIE od tego miejsca, jest to n00b jakich mało, a jego ulubionym zajęciem jest zabieranie loot baga i wyklinanie. Jak jest osoba która zna Wine dobrze niech zdradzi który to owner tego chara? ![]() Edit: Up, przwijasz na sam dół i jest małym, ale tłustym drukeim napisany tytuł filmu, pod nim jest odliczanie, czekasz aż bedzie "click here to downland" i naciskasz.
![]() Welcome to IRC, where the men are men, the women are men and the little girls are FBI agents. (+Nekrofil) uptime: 4w 3d 2h 31m 17s :: record: 9w 6d 13h 16m 11s <- KNEEEES NUBS! Ostatnio edytowany przez Fire Necromacer - 07-02-2006 o 17:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: 5:!
Stan: Niegrający
|
![]() Filmik dla tych co niegdy nie expili tam, ja zawsze sie tam balem chodzic dzis tez raczej sambym sie niewybral
![]() @Fire~ masz jakies robaki?? :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Jasło
![]() |
![]() Fajny filmik, ale predko sie tam nie wybiore
![]() A jesli chodzi o Refugie to Jore Dorixa w Kazz, uwazajcie na nia mnie juz obrobila z lootbagow na ponad 2k. Chciałbym tez wspomniec ze Fiujiqs [chyba sie tak pisze] 40 ms ukradl mi lootbaga ![]() ![]() Pozdro Denaturatex ![]()
![]() |