![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Hensels
Profesja: Knight
Świat: Xantera
![]() |
![]() Jestem graczem Wowa (World Of Warcraft) i chciałem zachęcić innych żeby spróbowali z ta gra jest ona bardzo rozwinięta niestety trzeba wydać troszkę pieniędzy, kiedy się chce zagrać w ta gre, ale ta gra jest warta pieniędzy, które się wyda na początku trzeba tylko wykupić tylko sama gre i zainstalować jest ona na czterech płytach i jest jeszcze jeden szczegół, jeżeli chce się grac na oryginalnym serwerze trzeba wejść na stronke Wowa i zarejestrować się i wpłacić 50 zł naszych pieniędzy za miesiąc grania i tak przez cały czas ta gra wymaga naprawdę dużego poświęcenia i jak widać jest dużym wydatkiem ale warto poświęcić na nią czas i pieniądze bardzo zachęcam do zakupu i grania. To mój temat poświęcony tej grze a jeżeli ktoś gra w Wowa i chciałby się spytać o cos proszę o odpisywanie na ten temat, pozdrawiam.
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ponad 500zl za rok grania? Troszke za duzo jak dla mnie. A na shardach to kupa jest, a nie gra.
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: SantFeliuDeGuiXols
Imię: -.^
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
|
![]() To mi reklama zalatuje bym zaraz skasowal. Pozatym w wowa se dlugo nie pograsz z tego co sie orientuje bycie hight levelem w wowie jest latwe , z tego co wyczytalem na forach to juz pelno hight lvl chodzi i sie wozi:/ za krotka gra za za duze pieniadze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Strasznie monotonne mam 59 lvl human maga i juz nie chce mi sie grac co bedzie jak dobije do 60 lvl co bede robil nie ma tam tak rozbudowanych umiejetnosci hero jak w diablo ze mogles kilkoma hitami zabic boss
Mam ta gre i gram na orginalnym servie nie jest za bardzo rozbudowana pod wzgledem umiejetnosci chara. Nie polecam |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
|
![]() Tak jest WoW rules !
Ja gralem w WoWa kilka miechow ale juz mi kasy braklo na karty pre-paid ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Adamów 12, 96-155 Nowy Kawęczyn, czerwony dom naprzeciw kapliczki, piętro, zielony pokój(yuck!) xD
![]() |
![]() @Horde-Tauren
więc ja to ja regularnie odwiedzam moje babcie w celu gotówkowym ![]() @Droozer No to co?? warte, bo przy każdym update sa nowe questy, a nadchodzący dodatek zwieksza limit lvli @Nekromanta 600 złotych na rok, a w pierwszym dochodzi ci jeszcze 200 na kupienie gry ![]() @Wolf To nie polecaj. wg mnie wyprowadzili ją zaskakująco szybko: za szybko... może przy dodatq bedą takie rzeczy... to bardzo ciekawe... a tak wogole to masz takie rzeczy-.- przeciez dobierasz sobie czym walczysz(tzw skile) co nosisz(rodzaje zbroi) czym sie zajmujesz(kuchnia, alchemia zbieranie skor, itede) i tworzenie itemów... po prostu kwestia przyzwyczajenia do interfejsu i zarządzania postacią
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() To powiedzcie mi dlaczego skoro WoW jest taki głupi gra już w niego ponad 5mln ludzi? Czekam tylko na nowego kompa, i szybszego neta bo chyba na 128kb/s nie pociągne za dużo :/ i lece kupić wowa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Imię: kkk
Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 45
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
|
![]() wow jest fajny gralem w niego na pirackich serwerach i chcialem grac na oficjalnych ale balem sie co powiedza na to starzy. Zawsze jak kupie jakas gre to sie wkurzaja (kupuje za wlasne pieniadze), a nie mam innego sposobu placenia za wowa niz karta pre-paidowa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Adamów 12, 96-155 Nowy Kawęczyn, czerwony dom naprzeciw kapliczki, piętro, zielony pokój(yuck!) xD
![]() |
![]() ehm krzint, mozna jeszcze karta kredytowa...
@Harven Pójdzie, pójdzie, ja mam 112,5kb/s i działa jakbym miał 1024
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Warszawa-Wesoła
Imię: Redes
Profesja: Sorcerer
Gildia: Kiedyś będzie :P
Świat: Saphira
Poziom: 18
Skille: 20/20
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() World of Warcraft zaczyna się dopiero po 60 poziomie. Gra jest genialna. Porzuciłem dla niej Tibię. Te emocje, jak lecisz sterowcem po raz pierwszy do Orgimaru. Albo lot gryfonem z Ironforge do Stormwind. O metrze nie wspominająć. I te profesje. Przez 2 godziny nazbierałem setki sztab rudy, sprzedałem w AH i zarobiłem na przedmioty potrzebne do produkcji moich wyrobów inżynieryjnych. Albo dueal nieumarłym łotrzykiem z taurenem wojownikiem. To są emocje. I na dodatek grube tysiące graczy na serwerach. 9k to standard. Zawsze znajdziesz grupę, z którą np. zrobisz samobójczy rajd na Thrall'a w Orgimarze. Nigdy nie zapomnę setek strażników, low lvl'i i high lvl'i którzy za nami gnali. Dostawaliśmy po 1k - 2k obrażeń od jednego ataku. Z 40 osób do Thrall'a dotarło 10. I zabiliśmy przywódcę hordy. Rozpisałem się - ta gra jest GENIALNA!!!
PS - TO JEST MOJE I TYLKO MOJE ZDANIE!!!
Litania Przeciw Trwodze z rytuału Bene Gesserrit : "Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, odwrócę oko swej jaĄni i spojrzę na jego drogę. Tam gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja." Frank Herbert , Diuna Guild Wars - The best!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() WoW nawet wporządku, ale szkoda mi kasy, wolałem kupić GW i jestem z tej gry zadowolony
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Imię: Horionebox Lewo
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 8
|
![]() ... z chęcią zagrał bym w tą świetna (pod każdym względem) grę
ale jak to powiedziano wyrzej (a przynajmniej spomniano) ta gra ma nieludzkie wymagania "gotówkowe" ale może kiedyś kiedy będę miał lepdszy komp i stałe żródło utrzymania (ta gra nadal pewnie będzie świetna jeśli nie lepsza nisz dziś) to napewno kupie i będę grał a wtedy tylko ŚMIERĆ WROGĄ HORDY !!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
![]() |
![]() @uP TA GRALEM W TO .. FAJNE NAWET
ale co do tego że bedzi e lepsza to moze i będzie ale szkoda ż eo tym samym nie można powiedziec o tibi ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() HeH, wiecie co z tego co czytam to moge wywnioskować wogole coś innego,
WIĘC NAJLEPJEJ NIECH KTO TU JAKIEGOŚ SCREENA WLEPI! |
![]() |
![]() |