|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2003
|
![]() chcialbym tych co dopiero zaczynaja uczulic na pewna sprawe...
sam dopiero niedawno zaczelem grac, mam niski lvl wiec do 10 mam spokoj (teoretycznie ![]() ale chcialbym ostrzec przed pseudo PK, taki koles pojdzie z toba na lowy, a potem jak potworki sie wysypia, to cie tak zblokuje ze nie wyjdziesz... zabic - formalnie nie zabija, bo robia to potworki za niego - a twoj stuff zgarnia nacielem sie juz 2 raz na takie zachowanie i ku pamieci potomnym - ostrzegam ![]() pozdr |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2003
|
![]() MULOEB NA ROKU TEŻ TAK JEST ROTY MNIE ZABIŁY BO MNIE GOSCIU ZBLOKOWAŁ a jak powiedziałem że to przez niego to powiedział że ma kumpla na 80 lvl. który mnie zabije main ;]
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2003
|
![]() heheheh sa roozne sposoby pk po prostu trza byc czujnym
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() hehe, ja mam już 7lvl na mainie - 2 razy FUCKIN PK mnie zabiły... ale ostatnio znalazłem fajny sposób, a dokładniej koleś mi podpowiedział - jak jakis PK Cię zaatakuje uciakj szybko do miasta krzycząc "FUCKIN PK, PLZ HELP MY!!!" ja tak robie i już raz jakiś kolo zabił tego pk, co chaił mnie zabic i jeszcze dał mi mięso... oby wszyscy tak się zachowywali...
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Dzisiaj uciekalem przed PK ktory zabil okolo 23 osob. to jak wszedlem Do Ab to kilku polakow za nim poszlo. i nawet mnie uleczyli. Chce im tutaj tez podziekowac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2003
![]() |
![]() w ogóle nie wiem po co kolesie PKują... przeciez to tylko gra, a ma dAwać przyjemność, a nie przyprawiać o zawrót głowy... jak cie atakuje pally to mozesz mu sperie zabierac, gorzej jak uzywa bełtów :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() a ja wiem dlaczego PeKujom
![]() juz nawet kiedys to wyjasnialem a powodow jest kilka: 1. maja druga postac na tym swiecie [inny account] i zdobyty w ten sposob loot przesylaja jej 2. znudzila im sie gra na tym servie/wogole wiec chca sie zabawic 3. ktos ich spekowal wiec mszcza sie na niewinnych 4. dla rozrywki, bo ich to bawi powodow moze byc jeszcze duuuuzo, ale te sa chyba najwazniejsze |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Dobra jesli chca sie bawic to niech sie bawią.
TYLKO DLACZEGO KOSZTEM TYCH CO CHCA NORMALNIE POGRAC!!!!!!!! ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
Lokacja: Chrzanów
![]() |
![]() Mnie tez tak na rooku zrobili a potem ten gosciu na main byl z grupa pk a ja z kumplami zabawilismy sie w pkk to było boskie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2003
|
![]() ONI MNIE ZABILI BEZ POWODU!!!
DORIEN ATHARIL ROSENFELT LIV(?) DOG EVIL OF THE DARKNESS(RACZEJ INACZEJ TA KSYWKA BRZMI ALE EVIL NA BANK I COS Z DARKNESS) ZABIJCIE ICH!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
![]() |
![]() To chyba oczywiste, ze sie nie idzie na hunta z nieznanymi ludzmi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2003
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mike Dragonbreath
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 50
Poziom mag.: 46
|
![]() Ja tam mam bke z pk, niektórzy z nich są po prostu głupi..
śmiesznie było raz kiedy wziąłem club i wooden shield, poszedłem na bugi pod carlin..jestem magiem..no i coś wolno idzie..jakis polak(poznalem po xywie) stanął za mną...w sumie olałem go, ale nagle patrze że straciłem 4hp od ataku od tego goscia..mowie do niego żeby przestał...frajer zaczął się śmiać...to było głupie.. gość 10 lvl, knight...ja 12 lvl sorcerer....w dodatku gość miał połowe healtha..strzeliłem do niego raz z hmm...zostało mu strasznie mało hp...to zaczął zwiewać...ja leniwy nie pobiegłem za nim, bo jeszcze by mnie w mieście uznali za pk....szkoda..okazało się że zabił mi qmpla..wcześniej... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2003
![]() |
![]() Zeby tylko raz chcieli mnie tak z pk-owac to bym sie cieszyl .....
Oni sa tak upierdliwy ze masakra |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
![]() |
![]() Jest jeszcze sposób PK na "hita", podstawiaja pod ciebie pulapki i w ten sposob zabijaja. Tylko na afk to dziala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2003
Profesja: Knight
Świat: Rubera
Poziom: 50
|
![]() dzis mnie zabili znowu PK
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2003
|
![]() tez radze zeby nie trenowac za daleko od depo z nieznanymi chociaz to sa polacy
na Isara jest taki sobie polak Elite xaver co pk zabil juz 5 osob poluje na niego z kolegami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() POszedlem dzisiaj na solidery do kopalni ,nabilem duuuzo expa (jak dla mnie) no i wychodz z czerwonym zyciem a tam przy wejsciu stoi beszczelnie druid 26 lvl (schiffer) no i mowi "TEST" a ja "NO!!!" a on za mna biegnie i bije wiadomo o co chodzi
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
|
![]() takich PK jak napisałeś jest dużo raz gościu na słabszym lel od mojego tak mi zrobił to ja go zaczołem lać i on uciekł
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2003
|
![]() Dzisiaj znowu mnie zabil PK!!!!!!!!!11
Na przyszlosc nie bede chodzil juz zs spearsami tylko biore kusze jak taki sie znowu pojawi to nie sprzedam tanio skury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lady of the Road raz prubowala nie udalo sie teraz sie jej powiodlo przestrzegam to jest knight 16LVl byla jak mnie zabijala |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2003
|
![]() Mnie pekowali chyba z 7 razy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |