![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przed kompem
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Legia Cudzoziemska
Świat: Arcania
Poziom: 47
Skille: 71/70
Poziom mag.: 5~
|
![]() Mysle ze nie tylko ja, ale wielu z was gra w gry typu ogame, King of Chaos, legend arena itp. sa ta gierki na stronie, dosc rozbudowane i cieszace sie slawa.
ostatnio znalazlem jeszcze leprza on nich, robiona na styl DnD i dosc dobrze oddajaca znaczenie rpg gry. Gre chcialem zamiescic duzo wczesniej na forach, by ja rozslawic. Wczoraj weszly referale, Mnie pomoga, nie wiele, ale jednak, wam nie zaszkodzi. ![]() Jedna rada, nie sprobojesz nie zobaczysz. ![]() oto link: http://nan-mithmir.pl/register.php?ref=4460 Niechcesz - nie wchodz, ale nie wiesz co tracisz ![]() Machu.
Born to be Wild. Born to be Alive. And May The Best in Live, Be Yours! Trzeba śmiać się, nie czekając na szczęście, bo gotowiśmy umrzeć nie uśmiechnąwszy się ani razu. Dont WoRRy, Be HaPPy ![]() Ostatnio edytowany przez Antliq - 11-03-2006 o 00:35. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() ehh mudy wam sie przypomnialy?
![]() * Leweracja wspomina stare dobrze czasy
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() "Mud" to nie jest gra w htmlu w stylu "ogame" ale gra tekstowa w rodzaju "Otchłani" bądź "Lac'a".
UPDATE: dowiedziałem się, że SUD (otchłań) to single user dungeon a MUD (lac) to multi user dungeon. Ostatnio edytowany przez Stasioman - 09-03-2006 o 16:24. |
![]() |
![]() |