|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() W jaki sposob moge skontaktowac sie z cipami na tibi wysłali mi list. A nastepnie zabrali mi caly ekwipunek ( wraz z depo). Jedynie lvl i mlvl zostal bez zmian.
Wiem dlacego mi zabrali powiedzieli zebym oddal i nie wiem czy jak to zrobie to mi oddadza caly sprzet moj. Gram na Isarze name : Michniewski lvl 15 i mlvl 24 prosze o pomoc ![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Lol Cipy nie zabierają sprzętu, poprostu ktoś Cie zhackował i podłożył taki list
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() CIpy wczesniej wysłały mi listy i upomnienia jezeli nie oddam wskazanej rzeczy to zabiora wszystko. Miałem to zrobić lecz nie miałem kasy. Nie wiem jak sie z nimi skontaktować i jakie pismo wysłać żeby mi wszystko zwrócili .
![]() |
![]() |
#4 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() to nie CIP ci zabrali caly EQ zostales z hackowany i tyle a e mail mogl ktos inny ci wysylac masz pecha (tibiaGG gowno)
|
![]() |
![]() |
#5 |
The Witcher
|
![]() Sorka .. ale oskarżanie o każdego hacka TibiGG już naprawdę się robi nudne i pokazuje, że nie wiecie co piszecie. Zaryzykuje stwierdzenie, że z połowa użytkowników tego forum używa tego programu i jakoś nie została zhackowana nigdy.
Michniewsiki - Kto ci wysyłał listy ?? Jakie upomnienia ?? Dawałeś komuś swój numer konta i hasło ?? Wydaje mi się, że poprostu dałeś się oszukać. Kiedyś do mnie na priv się odezwał koleś jakiś i mówi, że jest CIP i musi ze mną porozmawiać, powiedziałem: nie mam czasu bo expuje .. i dałem mu ignora. Nie daj się tak wrobić i jak ktoś się do ciebie napisze, że jest CIP to wciskasz ctrl + r i zgłaszasz go za podszywanie się pod CIPa za co grozi ban. Takich metod jak opisałeś raczej CIPowie nie stasują.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() pomysl logicznie po co CIPY mialyby kroic 15lvlowca - wiem wiem - dla tych skarbow ktore miales :rolleyes:
shackowali ciebie i juz na drugi raz olej takie teksty i zglos gdzie trzeba ---------------------------------------- zachowaj przyrode nietknieta wloz wiewiurke do formaliny ![]() ![]() ![]() ![]()