Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 18-06-2004, 08:11   #1
Michniewsiki
Guest

Domyślny CIPy zabrali mi wszystko

W jaki sposob moge skontaktowac sie z cipami na tibi wysłali mi list. A nastepnie zabrali mi caly ekwipunek ( wraz z depo). Jedynie lvl i mlvl zostal bez zmian.

Wiem dlacego mi zabrali powiedzieli zebym oddal i nie wiem czy jak to zrobie to mi oddadza caly sprzet moj.

Gram na Isarze name : Michniewski lvl 15 i mlvl 24

prosze o pomoc

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-06-2004, 08:21   #2
Oxygane
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2003

Stan: Niegrający
Oxygane ma numer GG 4384632
Domyślny

Lol Cipy nie zabierają sprzętu, poprostu ktoś Cie zhackował i podłożył taki list , Kolejny zadowolony użytkownik tibi.gg 8)
Oxygane jest offline  
stary 18-06-2004, 08:30   #3
Michniewsiki
Guest

Domyślny jestem pewien

CIpy wczesniej wysłały mi listy i upomnienia jezeli nie oddam wskazanej rzeczy to zabiora wszystko. Miałem to zrobić lecz nie miałem kasy. Nie wiem jak sie z nimi skontaktować i jakie pismo wysłać żeby mi wszystko zwrócili .

stary 18-06-2004, 09:09   #4
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Stan: Niegrający
Domyślny

to nie CIP ci zabrali caly EQ zostales z hackowany i tyle a e mail mogl ktos inny ci wysylac masz pecha (tibiaGG gowno)
Gonzo jest offline  
stary 18-06-2004, 09:52   #5
Aversin
The Witcher

Aversin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2004
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Aversin ma numer GG 2615286
Domyślny

Sorka .. ale oskarżanie o każdego hacka TibiGG już naprawdę się robi nudne i pokazuje, że nie wiecie co piszecie. Zaryzykuje stwierdzenie, że z połowa użytkowników tego forum używa tego programu i jakoś nie została zhackowana nigdy.

Michniewsiki - Kto ci wysyłał listy ?? Jakie upomnienia ?? Dawałeś komuś swój numer konta i hasło ?? Wydaje mi się, że poprostu dałeś się oszukać. Kiedyś do mnie na priv się odezwał koleś jakiś i mówi, że jest CIP i musi ze mną porozmawiać, powiedziałem: nie mam czasu bo expuje .. i dałem mu ignora. Nie daj się tak wrobić i jak ktoś się do ciebie napisze, że jest CIP to wciskasz ctrl + r i zgłaszasz go za podszywanie się pod CIPa za co grozi ban. Takich metod jak opisałeś raczej CIPowie nie stasują.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"
Aversin jest offline  
stary 18-06-2004, 12:03   #6
SkiLo
Użytkownik Forum

SkiLo's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez pebe83

Michniewsiki - Kto ci wysyłał listy ?? Jakie upomnienia ?? Dawałeś komuś swój numer konta i hasło ?? Wydaje mi się, że poprostu dałeś się oszukać. Kiedyś do mnie na priv się odezwał koleś jakiś i mówi, że jest CIP i musi ze mną porozmawiać, powiedziałem: nie mam czasu bo expuje .. i dałem mu ignora. Nie daj się tak wrobić i jak ktoś się do ciebie napisze, że jest CIP to wciskasz ctrl + r i zgłaszasz go za podszywanie się pod CIPa za co grozi ban. Takich metod jak opisałeś raczej CIPowie nie stasują.
dokladnie do mnie kiedys sie tez odezwl jakis leszcz i stwierdzil ze musze mu podac numer i haslo bo byla awaria serwera i musza wpisac na nowo. Zbluzgalem go wysmialem i zareportowalem.

Hail LoV !!!
SkiLo jest offline  
stary 18-06-2004, 15:08   #7
olmk
Użytkownik Forum

olmk's Avatar

Data dołączenia: 29 04 2004

Domyślny

pomysl logicznie po co CIPY mialyby kroic 15lvlowca - wiem wiem - dla tych skarbow ktore miales :rolleyes:

shackowali ciebie i juz

na drugi raz olej takie teksty i zglos gdzie trzeba

----------------------------------------

zachowaj przyrode nietknieta
wloz wiewiurke do formaliny

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania