|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2004
|
![]() Wszędzie jest tibiagg***.to_może_być_trojan
w każdej kawiarence w moim mieście jest zainstalowane oprogramowanie wspomagające lamerów, którzy kożystają z takich czy innych programów. Wiele razy już tibia była "zmieniana" ale i razem z aktualizacją tibii jest aktualizowana tibiagg. Wkórwia****ją mie tacu lole którzy ciągle z tego kozystają . Czy nie można jakos temu zaradzić. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Raczej nie Tibia.gg była jest i będzie trojanem już nie zaradzisz nic
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maniak Bleble
Profesja: Elder Druid
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 127
Skille: 22/28
Poziom mag.: 76
|
![]() hehe tibia gg sama w sobie trojanem nie jest tylko cheatem a wielu ludzi jej uzywa wiec beda i tacy ktorzy ja beda ciagle aktualizowac jak jest popyt to bedzie i produkt
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja do tibi gg nic nie mam 8) i tak wiekszośc graczy jej używa więc raczej nic z tym nie da sie zrobić, tibia gg jest, była i bedzie, tak jak np. kody i solucje do gier.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2004
![]() |
![]() a niech robia te aktualizacje tibia gg. Ja i tak tego goowna nie używam i jeszcze nigdy nie shakowali lub coś w tym stylu mojej postaci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() TibiaGG + newbie/noob + about one month = Nowy Temat: "HAKNELI MNIE POMUSZCIE PLIS" ?!
K ?
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
|
![]() Ja tam urzywam tibia GG i co i mnei jeszcze ani razu nie hackneli
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: W domu
![]() |
![]() u mnie w cafejkach też ciągle jakieś debile którzy odniedawna zaczeli grać ściągają wwszystko co się da gg, mc i tego typu programy jak widze że któryś coś takiego ciaga to odrazu mam ochote mu zaje*** a ostatnio dowiedziałem się że trojana zalożyli i jak tylko mnie ktoś haknie to odrazu wiem kto ma dostać wpie***
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Fallen Angel
|
![]() Cóż, nic na to nie poradzisz. Albo graj w domu albo zawsze sprawdzaj czy nie ma czegoś doinstalowanego. W kafejce do której ja chodze(Niepołomice) nikt nawet o tibi nie słyszał i nuie mam problemu.
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2004
|
![]() co konkretnie daje tibia gg?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() pelne swiatlo, rybak - nie trzeba klikac na wedke, klikasz raz, wciskacz home i i jezdzisz myszka po wodzie
czesto dodaja tez do tego rozne bajery takie jak: dancer, mc, alarm jakby cie ktos atakowal a jestes afk ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() swiatlo bez uzycia many, pokazuje ile dokladnie expa potrzbne jest do nastepnego lvlu i lowi rybki
sry Bimber jak pisalem mojego posta to twojego jeszcze nie bylo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2004
|
![]() no to niezle przegiecie uzywasz tego i jestes o wielke z przodu niz uczciwi
tibia gg ? powinni tego zabronic ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Zobaczcie, to ze ktos uzywa tibiii gg to jesgo indywidualna sprawa, jak chce byc shakowany to trudno, nie mieszajcie sie bo wam nic do tego. Do murzynow tez bedziecie sie czepiac? Troche tolerancji dla inych ludzi.
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2004
|
![]() Indywidualna sprawa????? Koles, przestan mnie wkurzac, i co ma tibia gg do murzynow???? Ale dobra, wrocmy do poczatku, jesli to jego indywidualna sprawa jak mowisz, to zlodzieji tez powinno sie zostawiac w spokoju, to jest "ich indywidualna sprawa", trzeba wykazac "troche tolerancji", poco policja ma sie mieszac, najwyzej ich bool bedzie jak beda okradali jakiegos dresa. Taki masz styl myslenia?? "Postoje z tylu, to mnie nie dotyczy" To niezdziw sie, ze jak beda cie okradac, to sasiad ci niepomoze(walic to czy masz sasiada), bo preferuje twoj styl myslenia. Dobra, koncze, juz mi troche lepiej, bo mam zwisy na tibii i musialem sie odstresowac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() co ci se niepodoba każdy może robic co mu sie podoba na swojim kompie (wkawiarenie terz jak mu sie pozwala) .
i dlatego niejest mis zkoda ludiz chaknientych przez wlasnom glupote(ja terz bylem chaknienty) ale to zalerzy czy sie odpowiednio zabespieczom ![]() jeżeli nie to nistety hacked ![]()
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Moze kiedys CIPowie cos z tym zrobia... High lvle powinny byc dla nas przykladem jak dobrze grac i rozwijac postac, wiec spojrzcie czy oni uzywaja TibiiGG (sa wyjatki). Mowicie ze to ich sprawa... To psuje ta gre, tak samo pijak lub narkoman stojacy przed twoim domem Ci przeszkadza, tak samo nam przeszkadza TibiaGG!!! Ludzie jesli Cie shaczyli przez TibieGG to nie mecz nas ze Cie shaczyli! PS: Moze jakis czlowiek shaczony przez TibieGG powie tym, ktorzy beda gadali ze bzdury gadam, ze TibiaGG to naprawde wielkie *****. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Ja się tylko dziwię, dlaczego po zainstalowaniu owego programu jakieś dziwne aplikacje próbóją uzyskać dostęp do internetu...?