Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 29-06-2004, 16:12   #1
Beny
Zbanowany

Beny's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek

Beny ma numer GG 1975803 Beny ma login Tlenu beny1985
Domyślny questy

wiem ze zaraz bedzie na forum nie ma quest spoiling...a ostatnio dowiedzialem sie ze to wcale niejest wbrew zasada tibii. ale nvm... interesuje mnie czy moderatorowie pozwoliliby na mowienie o questach..ale nie o spolingu..tylko temat jak ogolnie zdobyc quest, jak szukac rozwiazan, w czym, w jaki sposob rozmnawiac z npc... no i kogos kto sam zrobil paradox tower poprosil bym o przeslanie opisu co i jak...questa juz zrobilem..nie jestem z tego szczesliwy ..ale kozystalem z gotowych odpowiedzi...chcialbym wiedziec...krook po kroku jak ktos tn quest rozwiazal..skad bral informacje gdzie trzeba bylo rozmawiac i oczym... wiem ze to quest spoiling o co prosze na koncu..ale chcialbym przeanalizowac co jak bylo zdobywane,...post ofice questa zrobilem sam ..z jedna mala wskazuwka... i chcialbym samemu zrobic wiecej quwestow..ale nie amm pomyslow jak je znalezc...po prostu chjodzi m io system szukania i znajdowania odpowiedzi. czy o tym mozna rozmawaic na forum ?? a jak nie to prosze wyslijcie mi odpowiedz na pw..z gory dzieki i pozdrawiam

edit 1-> re down ale zrozum ze jesli ktos niz zrozumie zasady działania questow zawsze bedzie uzywal gotowych odpowiedzi bo nie bedzie wiedzial jak zaczac...jak post nizej(napisze ci na pw odpowiedz) mi chodzi o zasady..ja sie o nie pytam wlasnie dlatego ze chce tez sie z qyuestami pobawic..a nie kolesie powiemy idziuemy pocostam bo jest quest...bo tosa banaklne rzeczy mi chodzi o zasade rozwiazywania tych trudniejszych ..nie o odpowiedzi..ale np czy czytac ksiazki..czy jest tam napisane cos konkretnie czy tylko na bliski/dalekie skojazenie... o czym rozmawiac z npc..zeby sie cos od niego dowiedziec itp
Beny jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-06-2004, 16:17   #2
serero
Użytkownik Forum

serero's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Gdańsk

Domyślny

Ja chiałbym sie dowiedzieć tylko od czego zacząć post officw quest.......bez spoijlingu tylko wskazówka odczego i gdzie zacząć
stary 29-06-2004, 16:23   #3
By$iu
Michail Fradkow

By$iu's Avatar

Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Mody sie na tonie zgodza chyba ze cipy wyraznie podkresla ze mozna to robic.A tak to mozna o tym pomarzyc.Osobiscie jestem przeciw.Wole sam sie z questami pobawic.
stary 29-06-2004, 19:50   #4
Barwuś
Użytkownik Forum

Barwuś's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2004

Barwuś ma numer GG 2798261
Domyślny

ej... ale gdyby otowrzyli takie cos na forum o questach i ktos nie chial by wiedziec o nich tylko sam do tego dojsc wcale nie musi wchodzić i czytać... a może się podzielić włąsnymi przydatnymi dla innych informacjami
stary 29-06-2004, 21:25   #5
Beny
Zbanowany

Beny's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek

Beny ma numer GG 1975803 Beny ma login Tlenu beny1985
Domyślny

pisze tak dla odswierzenia tematu..i zakomunikowania czegos jeszcze..ocencie sami czy mam racje... jesli ktos by wiedzial w jaki sposob znalezc questy i szukac do nich rozwiazan...nie uwazacie ze nie byloby takich problemow ze spoilingiem..wiekszosc ludzi kozysta ze spooilowanych questow..bo potrzebuje nagrody jaka ten quiest posiada....jednak chcialby go zrobisc samemu..poswiecic na to sporo czasu... jednak nie wiedzac jak nie am innego rozwiazania i kozuyysta z tego zlego spoosobu czyli rozwiazanych odpowiedzi. Bysiek ..mowiesz ze wolisz sam wszystko zrobic od poczatku..ale te ciekawe questy (trudne i dlugie) trzeba umiec rozwiazywac..i raczej malo osob nauczy sie tego samemu...pewnie z polowie z was jakis przyjaciel powiedzial jak albo pomoggal i udzielal jakichs rad, wskazowek..i dizkei temu sie nauczyliscie szukac nowych i roizwiazywac te questy..co sprawia ze gra jest ciekawsza. Wiec jeszcze raz sie ppytam ..czy nie lepiej bylooby zrobic jakis maly poradnik w jaki sposob szukac questow i ich rozwiazan....to by moze troche ulatwilo ...ale za to kaio woiele wiecekjj osob pprobowaloby rozwiazac questy samemu..a nie kozystac z "instrukcji...ocencie sami czy nie mowie prawdy..pozdrawiam

edit 1-> re dopwn ..ale mi nie chodzi o quest spoiling...nie chodzi nawet o wymienienie jakie sa questy ich nazwy...nic z tych rzeczy. chodzi mi o temat jak szukac questow..jak szukac zagadek...np czy warto czytac ksiazki ..a jak tak to czy w bibliootekach w miastach czy tylko w jakichs komnatach gdzie trzeba bylo cos zabic...jakie slowa kluczowe sa do npc..zeby cos powiedzieli, czy w ksiazkach ..sa jakies zdania dotyczace questu..czy tylko sa jakies opisy i musimy wpasc na to ze cos takiego bylo gdzies tam..czy sa konkrety poprostu..o taka pomoc w questach mi chodzi nie o spoiling
Beny jest offline  
stary 29-06-2004, 21:36   #6
serero
Użytkownik Forum

serero's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Gdańsk

Domyślny

Beny ma racje...........mody powinni dorobić coś takiego jak np."Questy,co jak,gdzie,,(uwaga--możliwy spoiling)
i wtedy by wchodziły tam osoby ktore chcą sie tylko dowiedzieć np.gdzie zacząć,na który lev i czy się opłaca.......plx...rozważcie naszą propozycje ) ) )
stary 29-06-2004, 23:32   #7
Gremlin
Buuuuu

Gremlin's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Edron

Stan: Niegrający
Imię: Sir Grali
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Domyślny

re: Up
A uzytkownicy powinni uzywac (cenzura) opcji (cenzura) szukaj to bylo by mniej (cenzura) takich (cenzura) bezsensownych (cenzura) tematow.

Nastepny inteligent ktory zaproponuje "nie quest spoiling ale jakies podpowiedzi" dostanie bana za postowanie.

Ps.
Polecam czytac forum propozycji.
NIE BEDZIE ZADNYCH "PODPOWIEDZI" DO QUESTOW NA TYM FORUM/STRONIE (Slowa big Bossa Matkusa).

Ps2.
CIP rowniez zakazuje quest spoiling.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania