|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Titania
|
![]() Założyłem ten temat ponieważ jestem ciekawy ile osób ma ciekawe SS'y z tego servera i chętnie bym je obejrzał
Oto pare odemnie mam nadzieje że nie będzie [X] ![]() 5 mlvl ![]() a tu 30 lvl (jak dle mnie "magiczny") ![]() A tu wpadł Gm pod dp (Carlin) ![]() No i to by było chyba na tyle z tych ciekawszych SS (33 lvl nie da sie zrobić dobrych huntów i to jeszcze bez pacc) Więcej SS na moim photobucket http://photobucket.com/albums/c22/Etemerion666/Funy/ ZAPRASZAM I WKLEJAĆ ZDJĘCIA!!!
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Orzysz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Baroth Dorian
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Nie mam :(
Świat: Hiberna
Poziom: 8
|
![]() Powiedzcie proszę jak robić zdjęcia bo ja nie wiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny gracz
Imię: Magick Frog
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: 28
Poziom mag.: 32
|
![]() Jak dobrze pamiętam to juz jest chyba temat o titani
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Był już taki temat ale skoro to ma być nowy (lepszy) to ja też dam
![]() Scalaka nosze ponieważ mam DSMa ale Aola nie mam ;/ Loot: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adv lvl: ![]() ![]() ![]() Mlvl: ![]() Skille: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zmiana z Eq Sprzedalem DSMa za Golden Armor i 45k a potem za 40k kupiłem Boots of Haste ![]() ![]() ![]() ![]() Co do slimów to powiem krótko ,,żeby na nich trenić trzeba mieć najsłabszą broń i najlepszą shieldke" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |